Edicions anteriors  Imprimir

Núm. 6   L'Heura digital
Voluntariat per la llengua Índex 
Ampliar imatge El “Voluntariat per la llengua” consolida el seu èxit a Santa Coloma amb més de 300 parelles

El 2008 ha estat un any de creixement i innovació per al “Voluntariat per la llengua” a Santa Coloma de Gramenet. L’evolució del nombre de parelles lingüístiques, comerços i entitats és constant i l’any que hem deixat enrere representa el nostre màxim històric: ni més ni menys que 314 parelles, 90 establiments i 7 entitats col·laboradores. Dit en altres paraules, aquestes xifres reflecteixen la implicació de desenes i desenes de persones per fer créixer l’ús del català a la nostra ciutat. Per a l’equip del CNL L’Heura, aquest esforç col·lectiu de tants colomencs i colomenques ens omple d’il·lusió i de responsabilitat per continuar realitzant la nostra tasca.

 

Per aquest motiu, hem impulsat tota una sèrie d’accions amb la voluntat d’oferir cada dia un millor servei: les Trobades del VxL, que tenen com a objectiu conèixer i relacionar-se amb altres participants del programa; el Carnet del Voluntariat, destinat a promoure el coneixement entre voluntaris i aprenents d’aquells comerços que atenen en català; L’hora del conte, en col·laboració amb la Biblioteca Central, en què aprenents lingüístics nascuts a diverses zones del planeta van explicar contes dels seus països. I així un llarg etcètera.


El nostre objectiu per al 2009 és la consolidació de tots aquests serveis. Però com que aquest és un programa que construïm entre tots, no dubteu de posar-vos en contacte amb nosaltres si teniu cap suggeriment que penseu que serviria per millorar-lo.

Pujar
  Enviar a un amic
CONTACTE
Centre de Normalització Lingüística L'Heura

C/Rafael Casanova, 85-89
08921 Santa Coloma de Gramenet
Tel. 933851461
Fax 933851061

A/e: santacoloma@cpnl.cat
Web: www.cpnl.cat/heura

Horari de dilluns a dijous de 9h a 13.30h i de 15.30h a 17.30h, i divendres de 9h a 13.30h
© 2018 Consorci per a la Normalització Lingüística
Info legal - Contacte