25 anys fent bategar el català

Centres


Acolliment lingüístic
← Tornar al llistat de novetats

Novetats

 • Àmbit de Formació i Foment - Dilluns, 8 d'octubre de 2018

  Sessions lliures d’introducció al català a Tarragona

  Nova edició de les sessions inicials de català a la seu del Centre de Normalització Lingüística de Tarragona

  Treballar el vocabulari i les expressions bàsiques del català ja és a l'abast de totes les persones que ho desitgin, perquè s'obre una nova tanda de sessions de llengua inicial, que permetrà adquirir estructures bàsiques de temes concrets, de manera totalment lliure i gratuïta, i sense inscripció prèvia.

  Les sessions s'aniran fent cada dimarts de les 12.30 h a les 13.30 h, des del 9 d'octubre fins a l'11 de desembre, i tractaran temes quotidians, com les persones i el temps; els llocs; la casa i l'entorn; les hores, els dies i el parc; la feina i els oficis; el mercat i les botigues; el menjar, el bar i el restaurant; els serveis, la ciutat i els transports; la salut, i el lleure.

  Les persones interessades poden incorporar-s'hi quan vulguin, sense la necessitat de seguir totes les sessions. Només cal que aportin identificació personal i que arribin a l'aula deu minuts abans, per poder-s'hi registrar.

  Aquest programa ofereix totes les facilitats perquè les persones que han arribat fa poc a Catalunya entrin en contacte amb la llengua catalana i alhora tinguin les primeres nocions de com desenvolupar-se en el seu context més proper, sense que la llengua sigui un impediment.

  Es tracta, doncs, d'una iniciativa d'èxit que fa visible la importància del Centre de Normalització Lingüística i que ofereix motius pràctics i recursos als usuaris per continuar l'aprenentatge de la llengua.

  Els assistents s'enduen exemplars dels opuscles Vocabulari en imatges i Comencem a parlar.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Google +
 • Twitter
 • Netvibes