25 anys fent bategar el català

Centres


Acolliment lingüístic
← Tornar al llistat de novetats

Novetats

 • Àmbit de Formació i Foment - Dijous, 6 de setembre de 2018

  Èxit del primer curs de català Bàsic 1 a l’entitat Mujeres Pa'lante de Barcelona

  El curs intensiu d'estiu és fruit del conveni de col·laboració entre el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) i l'entitat Mujeres Pa'lante, signat el passat mes de maig

  Les sessions d'aprenentatge i d'introducció a la llengua catalana han suposat la primera aproximació a l'idioma per a moltes de les persones assistents. Les classes s'han dut a terme durant el mes de juliol a la Delegació de l'Eixample del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona, atès que l'entitat s'ha instal·lat fa poc al barri de Sant Antoni.

  El curs ha tingut una alta assistència i participació, cosa que ha permès una gran cohesió del grup i una valoració molt positiva per part de tots els participants.

  Mujeres Pa'lante té un paper fonamental en la reinserció social i laboral dels seus usuaris i usuàries. A banda d'impulsar diverses actuacions socials per acompanyar les dones i donar-los suport en àmbits fonamentals del dia a dia, pren un compromís rotund amb l'aprenentatge de la llengua catalana, "conscients que una de les maneres d'integrar-se a la societat d'acollida és conèixer els idiomes que s'hi parlen".

  L'entitat reconeix com a principi fonamental "el valor de parlar català i conèixer la cultura, tradicions i llocs de Catalunya i especialment de Barcelona i l'Hospitalet", dos dels dos municipis on du a terme la seva tasca. 

  De cara al curs 2018-2019, l'entitat ofereix els cursos de català bàsic del Consorci per a la Normalització Lingüística en horaris adaptats a les necessitats de les usuàries.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Google +
 • Twitter
 • Netvibes