25 anys fent bategar el català

Centres


Acolliment lingüístic
← Tornar al llistat de novetats

Novetats

 • Àmbit de Formació i Foment - Divendres, 20 de juliol de 2018

  Sessió de català inicial a Tarragona sobre "la salut"

  Es tracta de la novena sessió inicial de llengua catalana, que s'organitza en el marc de l'acolliment lingüístic del Servei Local de Català de Tarragona

  Adreçada a les persones que acaben d'arribar i no tenen cap coneixement de català, la classe, que es va organitzar dimarts 12 de juny, girava entorn d'una qüestió tan sensible i fonamental com la salut, amb nocions bàsiques d'aquest sector perquè els destinataris tinguin estratègies comunicatives en català que els permetin actuar mínimament en un context de necessitat quotidiana.

  La sessió treballava vocabulari i expressions bàsiques i s'hi podia assistir sense inscripció prèvia. Només calia presentar algun document acreditatiu.

  Les persones interessades a participar en aquestes sessions inicials poden seguir-les totes o poden assistir-hi puntualment. Una fórmula oberta i lliure que pretén una primera introducció a la llengua catalana que representi un contacte prou atractiu i amb prou al·licitents com per motivar els assistents a continuar amb l'aprenentatge.

  Enllaços relacionats


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Google +
 • Twitter
 • Netvibes