25 anys fent bategar el català

Centres


Acolliment lingüístic
← Tornar al llistat de novetats

Novetats

 • Dimecres, 14 de mar de 2018

  Alumnes de català a la biblioteca de Sant Ildefons de Cornellà de Llobregat

  La visita estava adreçada especialment als alumnes dels cursos de català dels nivells bàsics

  L'activitat, organitzada pel Centre de Normalització Lingüística de Cornellà de Llobregat, va tenir lloc el matí de dimarts 6 de març, a les instal·lacions ubicades a la plaça de Carles Navales. L'acompanyament i les explicacions van ser a càrrec de la bibliotecària Meritxell Romances.

  Els 12 alumnes assistents van veure l'ampli repertori tant de llibres com de revistes i diaris en català, així com les sales d'actes, d'estudi i multimèdia. La finalitat era informar del servei municipal a tothom i sobretot donar-lo a conèixer entre les persones que s'han instal·lat fa poc al municipi, per tal que puguin gaudir de totes les prestacions que s'hi ofereixen, tant per a ús personal com per a benefici de la seva família i entorn.

  En acabar, aquells que no tenien el carnet de la biblioteca se'l van poder fer i alguns fins i tot ja es van emportar els primers llibres a casa. 

  Aquesta iniciativa, que s'emmarca en el programa d'Acolliment lingüístic, es du a terme també des d'altres centres de normalització lingüística, per reforçar els vincles entre els aprenents, l'entorn i els referents culturals i socials del territori. Amb visites com aquesta es pretén, a part de fer una activitat en català, fomentar l'ús de la lectura entre els aprenents i, sobretot, el coneixement d'un dels equipaments més importants del barri.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Google +
 • Twitter
 • Netvibes