25 anys fent bategar el català

Centres


Acolliment lingüístic
← Tornar al llistat de novetats

Novetats

 • Àmbit de Formació i Foment - Dilluns, 26 de febrer de 2018

  El CPNL en la celebració de l'Any Nou xinès de Santa Coloma de Gramenet

  El CNL L'Heura viu de prop l'Any Nou xinès, atès el nombre considerable de persones d'origen xinès que viuen a Santa Coloma de Gramenet

  Els actes de celebració han tingut lloc del 16 de febrer al 3 de març en diversos espais del municipi. Concretament el 21 de febrer va ser el torn d'una de les activitats del CNL L'Heura, que va consistir a adornar un arbre dels desitjos en xinès a la Biblioteca de Can Peixauet, on els interessats podien esciure i penjar els desitjos en cal·ligrafia xinesa.

  També el taller de cuina catalana i xinesa per a adults va ser una activitat destacada del CNL, que va tenir lloc dijous 22 de febrer i va ser a càrrec de Tònia Bach i Wang Qian. La cuinera i el cuiner van fer cigrons a la catalana i farcellets xinesos (húntùn).

  El fet de participar en aquesta celebració consolida el compromís del CNL amb la diversitat lingüística i la pluralitat d'orígens de la població de Santa Coloma de Gramenet, la qual cosa també es fa evident i visible a les aules de català.

  Reconèixer i valorar la cultura d'origen dels col·lectius immigrats contribueix a crear vincles i relacions en positiu respecte a la implicació de les persones nouvingudes en la societat d'acollida i respecte a l'aprenentatge de la llengua, amb beneficis individuals i col·lectius.

  El 2017 és l'any 4714 en la cronologia tradicional i s'identifica amb el gos, un animal que simbolitza la fidelitat, la bondat i la perspicàcia.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Google +
 • Twitter
 • Netvibes