Felicitacions

Durant aquests 30 anys d'activitat, el Consorci ha teixit aliances i ha sumat esforços amb associacions, institucions, equipaments i persones de tot el territori. Algunes personalitats destacades no han volgut deixar passar l'oportunitat d'enviar-nos una felicitació. Aquí en podeu trobar algunes! 

Carles Sagués va ser regidor de Cultura a Badalona durant el 1989 i la seva feina va ser imprescindible per la creació del CNL del municipi. A més, va ser el primer president del Consell de Centre del CNL. I ara ens vol felicitar els 30 anys! 


Pedagog, escriptor, especialista en cultura popular, traductor de cançons folk (com ara "La vall del riu vermell" i altres del Grup de Folk),  guionista ("Història de Catalunya", dibuixos animats, TV3), director de l'obra "Tradicionari" (Enciclopèdia Catalana, 10 volums), diversos premis Premi Nacional de Cultura Popular i, el més recent, Creu de Sant Jordi 2018... A més, ha col·laborat en diverses activitats del CNL de Badalona i Sant Adrià fent xerrades i rutes Any Fabra, entre d'altres. És en Joan Soler, que felicita els 30 anys de tasca del @cpnl. 


Josep M. Andreu Prats, president del Club Gimnàstic de Tarragona, ens vol felicitar pel 30è aniversari del CPNL. 


I també ens vol felicitar el dibuixant Faro, que publica cada dia una vinyeta al Diari de Tarragona.