Acte celebració 30 anys del CPNL


Celebrem que fa 30 anys la Generalitat de Catalunya va crear el Consorci per a la Normalització Lingüística per la voluntat compartida amb els ajuntaments que havien creat serveis locals de català des de 1979. Avui l'integren 136 entitats en una estructura en xarxa de 22 centres de normalització, que abasten un o més d'un municipi, una o més d'una comarca. Sempre prop del ciutadà i per acostar la llengua també a organitzacions, entitats esportives, culturals i socials, i a comerços i empreses.

Llegeix-ne més

Ester Franquesa i Bonet
Directora general de Política Lingüística
Presidenta del Consorci per a la Normalització Lingüística

El català és futur, la cançó dels 30 anys del CPNL


"En un viatge que no s'atura mai"... Així comença "El català és futur", la nova cançó de celebració del trentè aniversari del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), una peça que parla no només de la feina feta durant aquests trenta anys, sinó també dels nous reptes de futur i la labor incansable de la institució per fer arribar el català a tots els àmbits de la societat.

Llegeix més.

Activitat a les nostres xarxes socials 


Durant el 2019 hem dissenyat un pla de comunicació específic per a les xarxes socials del CPNL, per tal de donar a conèixer no només l'activitat, sinó el tarannà de la institució i de totes les associacions i persones que hi col·laboren. Com a punts destacats, hem explicat als usuaris algunes fites històriques i anècdotes significatives dels 22 centres de normalització lingüística, a més d'algunes felicitacions de personalitats. Podreu trobar totes les accions agrupades sota l'etiqueta #CPNL30Anys, aquí us n'oferim una mostra.