Revelats els guanyadors de "Fem Ballar el Cap" Edició 2024 de la Garriga

Activitats complementàries

Després de quatre setmanes de joc lingüístic de frases fetes

Dilluns 15 d'abril, a Can Rapall, es va fer el sorteig per conèixer els guanyadors d'aquesta edició. Per a l'ocasió, l'ASIC va oferir un refrigeri als alumnes de l'Escola Municipal d'Art i Disseny (EMAD), que van il·lustrar els cartells, per agrair-los la seva feina i valorar el seu talent i  compromís amb la difusió de la cultura catalana.

D'entre totes les butlletes amb encerts en van sortir tres guanyadors, un per a cada categoria. El primer premi, un xec de 100 €, és per al Lluc Ibáñez Singla que va encertar 92 frases. El segon premi, un xec de 75 €, és per a la Sílvia Roca Colomer que en va encertar 70 i el tercer premi, un xec de 50 €, és per a la Laia Payo Castells amb 40 encerts. En acabar el sorteig, es van trucar als guanyadors i Ràdio Silenci ho va anunciar públicament.

En aquesta ocasió hi ha hagut prop de 100 participants, sense comptar els "acompanyants", ja que el fet de ser una competició accessible per a persones de totes les edats ha engrescat els més joves a recórrer els carrers en companyia dels avis o d'algun familiar més gran, de manera que ha afavorit la connexió intergeneracional.

"Fem Ballar el Cap" fomenta el valor de la llengua catalana com a patrimoni cultural. Enhorabona als guanyadors i a tots els participants per la seva dedicació i entusiasme en aquesta demostració de riquesa lingüística.

Vols compartir aquesta notícia?