Ortopèdia Baix Montseny, ISI Celoni i Beauty Dogs renoven l'adhesió del Voluntariat per la llengua

Voluntariat per la llengua

Aquests comerços de Sant Celoni continuen donant suport al programa

Els establiments de Sant Celoni continuen demostrant el seu compromís amb el Voluntariat per la llengua. En aquesta ocasió, Ortopèdia Baix Montseny, IsiCeloni – Institut de Salut Integral i Beauty Dogs han tornat a signar l’adhesió que els acredita com a col·laboradors del programa. D’aquesta manera aquests comerços es comprometen a atendre els clients d'entrada en català i a ajudar a practicar-lo a les persones que l'estan aprenent.

El Voluntariat per la llengua és un programa per practicar català a través de la conversa impulsat per la Secretaria de Política Lingüística del Departament de Cultura i gestionat territorialment pel Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL). Pel que fa als comerços, poden convertir-se en establiments col·laboradors per donar suport al programa i col·laborar en la tasca d'ajudar les persones aprenents a guanyar seguretat i fluïdesa al parlar en català. Aquesta tasca és molt important per contribuir que aquestes persones puguin parlar català en el seu dia a dia, fora de l'aula.

Els comerços adherits

Ortopèdia Baix Montseny és un establiment situat a la pl. Mercè Rodoreda, 1. Ofereixen productes ortopèdics i de rehabilitació i tenen una àmplia gamma de serveis d’assessorament i acompanyament en aquest àmbit.

IsiCeloni – Institut de Salut Integral és un centre especialitzat en teràpies naturals i convencionals, amb una visió integral de la salut. Es troba a la carretera Vella, 121.

Beauty Dogs és una perruqueria i centre d'estètica canina. Amb un servei d’ozonoteràpia per a problemes dermatològics. Aquesta botiga està al carrer Doctor Trueta, 16.

Vols compartir aquesta notícia?