25 anys fent bategar el català

CNL del Vallès Oriental

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimarts, 5 de setembre de 2017

Entre Mares de Granollers renova la col·laboració amb el Voluntariat per la llengua

Entre Mares i el Centre de Normalització Lingüística del Vallès Oriental, a través del Servei de Català de Granollers, han renovat el conveni de col·laboració que tenien per difondre i promoure el Voluntariat per la llengua entre els seus associats. 

Entre Mares de Granollers renova la col·laboració amb el Voluntariat per la llengua

Anna Pey, presidenta de l’entitat Entre Mares, ha signat el nou conveni de col·laboració amb el Servei de Català de Granollers

Entre Mares és un grup de criança respectuosa de Granollers . El grup es va crear el desembre del 2009 amb la finalitat de crear una comunitat que permeti intercanviar experiències i donar suport a les mares, pares i famílies en el procés de criança, organitzant diverses activitats. Es reuneixen el segon dijous de cada mes, a les 17.30 h, al Centre Cívic Nord de Granollers (c. Lledoner, 6). Són un grup molt actiu i organitzen activitats lúdiques i culturals obertes a la població: tallers, cursos, concerts, xerrades, etc.

Entre Mares organitzen espectacles o concerts solidaris per recaptar diners per a la investigació del càncer infantil de l'Hospital Sant Joan de Déu. Ja n'han realitzat 6 gràcies a la col·laboració d'Strombers, Pep Bou, In Crescendo, el Pot Petit i Dàmaris Gelabert. ⁠⁠⁠Amb sis concerts, Entre Mares ha aportat 33.692,49 € a la investigació del càncer infantil.


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes