25 anys fent bategar el català

CNL del Vallès Oriental

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dissabte, 15 de juliol de 2017

El Posa't en joc de l'Oficina de Català de Montmeló amb el supermercat Esclat arriba a la seva fi

L'Oficina de Català ha organitzat un concurs lingüístic i cultural durant quatre mesos en el supermercat Bonpreu-Esclat per fer jugar tots els usuaris de l'establiment un cop hi van a fer la compra.

El Posa't en joc de l'Oficina de Català de Montmeló amb el supermercat Esclat arriba a la seva fi

7a guanaydora

El Posa't en joc consistia a respondre una pregunta de llengua o bé sobre la cultura del poble al vestíbul de l'establiment, on s'havia dipositat una urna i cada quinze dies una mà innocent s'encarregava de triar guanyador, El supermercat Bonpreu-Esclat oferia al guanyador un lot de productes de la seva marca. D'aquesta manera, s'han donat 7 premis per als 7 jocs que s'han anat muntant quinzenalment. Aquest mes de juliol s'ha organitzat el darrer joc.

Els jocs lingüístics eren variats, peguntaven des del significat d'una frase, com per exemple, què vol dir Tenir les orelles a cal ferrer, fins a respondre l'origen de Montmeló. Sempre s'oferien tres respostes, una de les quals era correcta, i per tant aquesta és la que s'havia de marcar a la butlleta que es dipositava a l'urna.

Val a dir que desdel 8 d'abril i fins al 15 de juliol hi han entrat a l'urna més de 150 respostes, a més, aquí cal afegir que alguns dels usuaris repetien en més d'una ocasió la resposta amb la finalitat de tenir més oportunitats per aconseguir el premi. Tant l'Oficina de Català com el supermercat estan contents i agraïts per la gran participació dels usuaris del supermercat i per haver-s'hi implicat a jugar i respondre temes lingüístics i culturals mentre es fa la compra.

El supermercat Bonpreu-ESclat està adherit al Voluntarit per la llengua com a establiment col·laborador per fer ús del català des de fa tres anys. Des d'aleshores s'han organitzat algunes parelles lingüístiques entre les treballadores i s'ha potenciat el tema lingüístic en benefici de l'usuari.


Oficina de Català de Montmeló
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes