25 anys fent bategar el català

CNL del Vallès Oriental

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimecres, 14 de juny de 2017

Trobada amb voluntaris VxL de Martorelles

El Voluntariat per la llengua es va estrenar a Martorelles amb 5 parelles lingüístiques al gener i durant l'estiu es continuaran trobant per conversar en català.

Trobada amb voluntaris VxL de Martorelles

Dilluns, 12 de juny, la Biblioteca Montserrat Roig va fer una trobada amb voluntaris del Voluntariat per la llengua de Martorelles per compartir experiències i valorar com havien anat les primeres trobades.

Tots els voluntaris van valorar molt positivament les trobades, van poder compartir què feien, on es trobaven i quin material utilitzaven, tant del Voluntariat per la llengua com del fons de la Biblioteca. Durant la trobada van rebre consells del director de la biblioteca, Marcel Comas, i de la dinamitzadora del Voluntariat per la llengua, Anna Codina, i van proposar realitzar alguna activitat al setembre o octubre: una passejada, una activitat relacionada amb alguna entitat del poble, un taller, etc.   

Les persones que vulguin formar part del VxL, com a aprenentes o com a voluntàries, hi trobaran tota la informació i podran omplir les fitxes d'inscripció que hi haurà a la biblioteca. La Biblioteca també disposa d'un enllaç per a la inscripció en línia al seu blog http://bibliotecamartorelles.blogspot.com.es/p/on-som.html

Més informació a:
Biblioteca Montserrat Roig de Martorelles  
Direcció: c/ Dr. Santiago Tiffon, 21, 08107 Martorelles
Telèfon: 93 570 44 37
Correu electrònic: biblioteca@martorelles.cat


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes