25 anys fent bategar el català

CNL del Vallès Oriental

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dilluns, 12 de juny de 2017

El 6è "Posa't en joc" al Centre Cívic Can Gili de Granollers ja té guanyadora!

Amalia García és la guanyadora del sisè "Posa't en joc" al Centre Cívic Can Gili. Va encertar que la imatge era de la verneda de Can Gili. Guillermo Terron va ser la mà innocent que va extreure la butlleta afortunada d'entre les que havien respost adequadament la pregunta. Com a obsequi, Amalia García va rebre un collage fotogràfic d'imatges del barri per gentilesa de Copiràpid Impremta.

El 6è

Joc de llengua amb preguntes per commemorar el 50è aniversari del barri

El "Posat' en joc" al Centre Cívic Can Gili ha estat al Bar del Centre Cívic i ha constat de sis enigmes per resoldre relacionats amb els 50 anys de la història del barri. El Servei de Català de Granollers l'ha organitzat gràcies a la implicació del Centre Cívic i de l'Associació de Veïns, i a la col·laboració de l'Ajuntament i els comerços del barri, que han estat els patrocinadors dels premis: Farmàcia M. José Pastor, Llerspa La Fleca Artesana, Bar de la Masia Can Gili, Supermercat 2ble aa, Supermercat Suma i Impremta Copiràpid.

Anteriorment el "Posa't en joc" ja s'havia dut a terme al Centre Cívic Can Bassa, al Centre Cívic Jaume Oller i al Centre Cívic Nord, com una manera lúdica de fomentar l'ús de la llengua catalana i fer conèixer el Servei de Català de Granollers al barri.


Servei de Català de Granollers
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes