25 anys fent bategar el català

CNL del Vallès Oriental

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dilluns, 12 de juny de 2017

La Comissió de Festes de Parets del Vallès renova el seu suport al Voluntariat per la llengua

L'entitat participa en el disseny, la producció i la realització de les festes organitzades per l'Ajuntament i col·labora amb les entitats del municipi 

La Comissió de Festes de Parets del Vallès renova el seu suport al Voluntariat per la llengua

La Comissió de Festes de Parets i el Centre de Normalització Lingüística del Vallès Oriental han signat conveni per renovar la col·laboració per promoure el Voluntariat per la llengua al municipi. Amb aquest acord, es difondrà el programa entre els membres de l'associació perquè puguin participar-hi i es donarà a conèixer l'entitat a les parelles lingüístiques perquè puguin formar-ne part i practicar català en un context real. 

L'entitat va néixer fa 38 anys amb l'arribada dels ajuntaments democràtics. Participa directament en l'organització de les festes del poble: festes majors, la d'estiu i la d'hivern, Carnestoltes, Festa de les Entitats, Cinema a la Fresca, Nadal... Col·labora també en les activitats que es fan a la vila i dinamitza, des del 2006, el Cafè Teatre, amb música, servei de bar i sopar a base de barquetes. Són un grup obert permanentment a noves incorporacions i tothom és convidat a formar-ne part.

El Voluntariat per la llengua és un programa per practicar català a través de la conversa. Les entitats col·laboradores són organitzacions educatives, cíviques i culturals que ajuden a apropar la cultura al territori i la societat catalanes a totes les persones que hi participen.


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes