25 anys fent bategar el català

CNL del Vallès Oriental

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimarts, 28 d'abril de 2015

El grup Xerrem de Sant Fost de Campsentelles visita el pou de glaç de can Donadéu

El grup Xerrem de Sant Fost de Campsentelles visita el pou de glaç de can Donadéu

El dissabte 25 d'abril, el grup Xerrem de Sant Fost de Campsentelles, a càrrec de Jaume Rifà, va visitar el pou de glaç de can Donadéu.  Aquest grup, a part de crear un espai per parlar en català obert a totes les persones no catalanoparlants que volen practicar el català en unes converses dinàmiques que giren a l'entorn d'un tema a cada sessió, cada dimecres, de 17 h a 18 h, a la Casa Bastinos, fa coneixement de l'entorn i, per això, fa sortides al voltant de Sant Fost per conèixer, en aquest cas, com era un pou de glaç i com funcionava.

El programa Xerrem és fruit de la col·laboració del les entitats que decideixen col·laborar de manera voluntària amb la Coordinadora d'Associacions per la Llengua (CAL), per fomentar l'ús social del català mitjançant la creació i el desenvolupament de grups Xerrem dins l'entitat. 

El Servei de Català de Mollet dóna suport als grups Xerrem de Mollet i rodalia. A Mollet del Vallès hi ha dos grups Xerrem més: un a El Casal, que es fa cada dilluns, de 16.30 h a 17.30 h i l'altre, a l'Escola Can Besora, que es fa els dijous, de 15 h a 16.30 h.

Xerrem rep l'assessorament directe del seu creador, Jordi Esteban, que és membre de la CAL, autor de diverses obres d'ensenyament del català per a adults com a segona llengua i professional de la llengua amb una àmplia trajectòria.

La CAL proporciona els materials necessaris i les entitats coordinen les persones voluntàries que guien el projecte, anomenades xerpes, i els participants, anomenats xerraires.

Recull de fotos de la sortida



Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes