25 anys fent bategar el català

CNL del Vallès Oriental

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 1616 notícies disponibles
Dijous, 24 de maig de 2018

Les guanyadores del Concurs Carta a Pompeu Fabra a Ràdio Mollet del Vallès

Les guanyadores del Concurs Carta a Pompeu Fabra a Ràdio Mollet del Vallès Si ja és un repte participar en el Concurs Carta a Pompeu Fabra, encara ho és més llegir la carta en veu alta i tenir un micròfon al davant. Aquest és el segon repte que vam demanar a les guanyadores del Concurs per tal de compartir les seves cartes amb els oients de Ràdio Mollet. El nostre agraïment d'avançada per la seva predisposició.
Dimarts, 22 de maig de 2018

Alumnes d’Intermedi 3 visiten l’exposició “Història de la Torre Marimon” al Museu Thermalia de Caldes de Montbui

Alumnes d’Intermedi 3 visiten l’exposició “Història de la Torre Marimon” al Museu Thermalia de Caldes de Montbui La memòria oral; la principal font per explicar la història
Dissabte, 19 de maig de 2018

Èxit de la Nit dels Museus a Montmeló

Èxit de la Nit dels Museus a Montmeló La Nit dels Museus arriba a la seva tretzena edició en què més d'un centenar de museus de Catalunya obren les seves portes fora de l'horari habitual. A Montmeló, el Museu va obrir per oferir un tast de l'època dels romans.
Divendres, 18 de maig de 2018

Cristina Batista, guanyadora del quart "Posa't en joc" al Centre Cívic Can Gili

Cristina Batista, guanyadora del quart La guanyadora de la quarta pregunta ha estat Cristina Batista i el dissabte 19 de maig podrà anar a veure, amb un acompanyant, l'obra Adossats, al Teatre Auditori de Granollers. Ara ja hi ha penjada, en un plafó del Bar La Masia del Centre Cívic, la cinquena pregunta. Es pot respondre fins al 30 de maig i qui guanyi rebrà un val per a un plat de l'especialitat culinària del Bar La Colina.
Divendres, 18 de maig de 2018

Èxit de la sessió "Doblem en català" a Mollet del Vallès

Èxit de la sessió Doblar vol dir proveir (una pel·lícula) de diàlegs en una altra llengua i això és justament el que hem fet en la sessió de "Doblem en català" a Mollet del Vallès, hem doblat en català.
Divendres, 18 de maig de 2018

Quarta dona d'aigua, premi de L'Estenedor, Mollet del Vallès

Quarta dona d'aigua, premi de L'Estenedor, Mollet del Vallès La guanyadora ha estat M. José Ruiz, treballadora de l'Ajuntament de Mollet del Vallès i seguidora de L'Estenedor.
Dijous, 17 de maig de 2018

Darrer club de lectura del curs 2017-2018 a Montornès

Darrer club de lectura del curs 2017-2018 a Montornès El passat dijous 17 de maig va tenir lloc el darrer club de lectura del curs 2017-2018 a la Biblioteca de Montornès amb la tertúlia al voltant del llibre Radiografia de noia amb tatuatge, de Jordi Sierra Fabra.
Dimecres, 16 de maig de 2018

4 parelles lingüístiques continuen al CFA de les Franqueses

4 parelles lingüístiques continuen al CFA de les Franqueses Parelles noves i parelles que continuen
Dimecres, 16 de maig de 2018

9 establiments de Canovelles s'uneixen al Voluntariat per la llengua

9 establiments de Canovelles s'uneixen al Voluntariat per la llengua Bosses i complements Saks, El Almacén, Farmàcia Macià Goñi, Galanta Personal Shopper, Gosnet, Las Chucherías, Manualitats, Nova Tela i Parlem Acadèmia es compromenten a parlar en català amb els clients que l'estan aprenent encara que tinguin dificultats per fer-ho.  
Dimarts, 15 de maig de 2018

Un cop de mà. Rumia i encarta-la! número 5, qüestionari lingüístic del CNL del Vallès Oriental

Un cop de mà. Rumia i encarta-la! número 5, qüestionari lingüístic del CNL del Vallès Oriental Vols posar a prova el teu domini de la llengua? Tens dos minuts?  

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes