25 anys fent bategar el català

CNL del Vallès Oriental

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 1505 notícies disponibles
Dimecres, 20 de desembre de 2017

Totes les botigues de Pa Artesà del Vallès de Mollet, adherides al Voluntariat per la llengua

Totes les botigues de Pa Artesà del Vallès de Mollet, adherides al Voluntariat per la llengua Tres noves botigues formen part del grup de comerços adherits al programa Voluntariat per la llengua.
Divendres, 15 de desembre de 2017

Un cop de mà 77, full d'aclariments lingüístics del CNL del Vallès Oriental

Un cop de mà 77, full d'aclariments lingüístics del CNL del Vallès Oriental Et fa basarda alguna cosa? Saps l'origen de la paraula tiberi? Uses adequadament comptar amb i fer-se amb? Quants sinònims de soroll coneixes? Tot això i molt més en el número 77 d'Un cop de mà!
Divendres, 15 de desembre de 2017

13 establiments PA ARTESÀ DEL VALLÈS de la comarca formen part del Voluntariat per la llengua

13 establiments PA ARTESÀ DEL VALLÈS de la comarca formen part del Voluntariat per la llengua Més establiments compromesos amb el Voluntariat per la llengua i el català al Vallès Oriental
Divendres, 15 de desembre de 2017

la Floristeria Mogarverd, Frutos Secos Ike i el bar Vint-i-vuit donen suport al Voluntariat per la llengua a Montornès

la Floristeria Mogarverd, Frutos Secos Ike i el bar Vint-i-vuit donen suport al Voluntariat per la llengua a Montornès Durant aquest curs 2017-2018 des de l'Oficina de Català s'està duent a terme la campanya de renovació dels establiments col·laboradors del Voluntariat per la llengua a Montornès i també de captació de nous comerços adherits.  La xarxa d'establiments col·laboradors facilita que els aprenents i aprenentes que hi vagin per fer alguna compra, prendre-hi alguna cosa o fer-hi alguna gestió puguin adreçar-se en català a la persona que els atengui.  
Divendres, 15 de desembre de 2017

Sílvia Soler conversa amb alumnes de català de Cardedeu sobre la novel·la 'L’estiu que comença'

Sílvia Soler conversa amb alumnes de català de Cardedeu sobre la novel·la 'L’estiu que comença' El dijous 14 de desembre, a ala Biblioteca, una trentena d'alumnes dels cursos de català de diferents nivells (elemental, intermedi i suficiència) van conversar amb Sílvia Soler sobre la novel·la L'estiu que comença, amb la qual va ser guardonada amb el Premi Ramon Llull 2013.
Dijous, 14 de desembre de 2017

Sergi Hidalgo, veí de Can Gili, ha guanyat el lot dels supermercats Doble A i Camí Vell

Sergi Hidalgo, veí de Can Gili, ha guanyat el lot dels supermercats Doble A i Camí Vell En Sergi ja té el lot de productes cedits pel Supermercat Doble A i pel Supermercat Camí Vell. El sorteig entre les butlletes encertants es va fer al Bar La Masia de Can Gili el dimecres 13 de desembre.
Dimarts, 12 de desembre de 2017

Cafeteria Karma’s de Granollers se suma als establiments col·laboradors del VxL

Cafeteria Karma’s de Granollers se suma als establiments col·laboradors del VxL Més establiments compromesos amb el Voluntariat per la llengua i el català a Granollers
Dilluns, 11 de desembre de 2017

Els alumnes de Bàsic 2 de Montornès del Vallès fan una visita a la Biblioteca Municipal

Els alumnes de Bàsic 2 de Montornès del Vallès fan una visita a la Biblioteca Municipal Les visites a les biblioteques són una manera de conèixer l'entorn i una excusa per entrar en contacte amb l'oferta formativa i cultural del municipi.
Dilluns, 11 de desembre de 2017

El comerç de Montornès dona suport al Voluntariat per la llengua

Durant aquest curs 2017-2018 s'està duent a terme la campanya de renovació dels establiments col·laboradors del Voluntariat per la llengua a Montornès. Aquests establiments faciliten que els aprenents que hi vagin per fer alguna compra, prendre-hi alguna cosa o fer-hi alguna gestió puguin adreçar-se en català a la persona que els atengui.
Dilluns, 11 de desembre de 2017

El form de pa i pastisseria La Bòbila i el Restaurant brasseria la Teja, nous comerços adherits al Voluntariat per la llengua a Montornès

El form de pa i pastisseria La Bòbila i el Restaurant brasseria la Teja, nous comerços adherits al Voluntariat per la llengua a Montornès Durant aquest curs 2017-2018 s'està duent a terme la campanya de renovació dels establiments col·laboradors del Voluntariat per la llengua a Montornès. Aquests establiments faciliten que els aprenents que hi vagin per fer alguna compra, prendre-hi alguna cosa o fer-hi alguna gestió puguin adreçar-se en català a la persona que els atengui.  

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes