25 anys fent bategar el català

CNL Vallès Occidental 3

← Inici del CPNL

Altres centres


Voluntariat per la llengua - CNL Vallès Occidental 3

Notícies

Llistant 1 de 10 de 199 notícies disponibles
Dimecres, 21 de febrer de 2018

'Un joc i diverses llengües'. La llengua materna a Montcada

'Un joc i diverses llengües'. La llengua materna a Montcada El 21 de febrer a la tarda, gairebé una vuitentena de persones es van reunir a la Biblioteca Elisenda de Montcada per commemorar per primer cop el Dia Internacional de la Llengua Materna. La celebració va girar al voltant del joc, en tant que referent comú a moltes cultures, i com es denomina en algunes de les llengües maternes que es parlen actualment a Montcada i Reixac. 
Dimecres, 21 de febrer de 2018

Nou club de lectura a Sant Cugat del Vallès

Nou club de lectura a Sant Cugat del Vallès En col·laboració amb el Servei Local de Català de Sant Cugat (SLC), Òmnium Sant Cugat ofereix un club de lectura conduït per Dolors Taulats, escriptora i professora de català per a adults.
Dimarts, 13 de febrer de 2018

Premi de narrativa a Sant Cugat

Premi de narrativa a Sant Cugat Òmnium Sant Cugat i el Servei Local de Català de Sant Cugat treballen conjuntament per preparar el premi Pi d'en Xandri de narrativa.
Dimarts, 30 de gener de 2018

Curs sobre la nova Gramàtica i Ortografia de l'IEC

Curs sobre la nova Gramàtica i Ortografia de l'IEC El CNL Vallès Occidental 3, juntament amb els centres de normalització lingüística de Sabadell i del Vallès Oriental, ha col·laborat en la preparació d'un curs de 10 hores per donar a conèixer la Gramàtica de la llengua catalana i l'Ortografia catalana de l'Institut d'Estudis Catalans que es va publicar l'any 2017.
Dijous, 21 de desembre de 2017

Montcada Centre Comerç s'adhereix a Voluntariat per la llengua

Montcada Centre Comerç s'adhereix a Voluntariat per la llengua El 21 de desembre, Manuel Moreno, president de l'Associació Montcada Centre Comerç, va signar el conveni a partir del qual l'entitat dona suport al programa Voluntariat per la llengua.
Dijous, 21 de desembre de 2017

L'establiment L'Escola, de Cerdanyola, s'adhereix a la campanya de jocs en català

L'establiment L'Escola, de Cerdanyola, s'adhereix a la campanya de jocs en català L'establiment L'Escola, de Cerdanyola del Vallès, dona suport a la campanya I tu, jugues en català? del Consorci per a la Normalització Lingüística que té per objectiu potenciar l'ús de la llengua catalana en el sector del joc i de la joguina.
Dimecres, 20 de desembre de 2017

Alumnes de nivell bàsic fan pràctiques de català als comerços de Montcada

Alumnes de nivell bàsic fan pràctiques de català als comerços de Montcada Durant els mesos de novembre i desembre, 14 alumnes del nivell bàsic 3 de català de Montcada i Reixac han posat en pràctica els seus coneixements de llengua en 18 comerços adherits al programa Voluntariat per la Llengua que hi ha arreu del municipi. 
Dimarts, 5 de desembre de 2017

Alumnes de nivell Bàsic de Cerdanyola visiten la Biblioteca Central

Alumnes de nivell Bàsic de Cerdanyola visiten la Biblioteca Central Dimarts passat, 28 de novembre, l'alumnat dels grups Bàsic 1 i Bàsic 2 de Cerdanyola van visitar la Biblioteca Central per conèixer-ne els serveis que ofereix als usuaris.
Diumenge, 3 de desembre de 2017

Cal Pintxo, nou comerç adherit al Voluntariat per la llengua a Cerdanyola

Cal Pintxo, nou comerç adherit al Voluntariat per la llengua a Cerdanyola Dos comerços col·laboradors del Voluntariat per la llengua, entre la llista dels més ben valorats per l'aplicació CatalApp de Plataforma per la Llengua.
Dimarts, 28 de novembre de 2017

Alumnes de Ripollet fan un taller de doblatge en català

Alumnes de Ripollet fan un taller de doblatge en català Doblem en català és el taller de doblatge que el 28 de novembre va impartir Francesc Fenollosa, la veu del mític personatge d'animació Fullet Tortuga, de Bola de Drac, a la Biblioteca de Ripollet.  

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes