25 anys fent bategar el català

CNL Vallès Occidental 3

← Inici del CPNL

Altres centres


Voluntariat per la llengua - CNL Vallès Occidental 3

Notícies

Llistant 1 de 10 de 192 notícies disponibles
Dimarts, 5 de desembre de 2017

Alumnes de nivell Bàsic de Cerdanyola visiten la Biblioteca Central

Alumnes de nivell Bàsic de Cerdanyola visiten la Biblioteca Central Dimarts passat, 28 de novembre, l'alumnat dels grups Bàsic 1 i Bàsic 2 de Cerdanyola van visitar la Biblioteca Central per conèixer-ne els serveis que ofereix als usuaris.
Diumenge, 3 de desembre de 2017

Cal Pintxo, nou comerç adherit al Voluntariat per la llengua a Cerdanyola

Cal Pintxo, nou comerç adherit al Voluntariat per la llengua a Cerdanyola Dos comerços col·laboradors del Voluntariat per la llengua, entre la llista dels més ben valorats per l'aplicació CatalApp de Plataforma per la Llengua.
Dimarts, 28 de novembre de 2017

Alumnes de Ripollet fan un taller de doblatge en català

Alumnes de Ripollet fan un taller de doblatge en català Doblem en català és el taller de doblatge que el 28 de novembre va impartir Francesc Fenollosa, la veu del mític personatge d'animació Fullet Tortuga, de Bola de Drac, a la Biblioteca de Ripollet.  
Dimarts, 28 de novembre de 2017

Pràctica lingüística a Collserola per als alumnes de català de Sant Cugat del Vallès

Pràctica lingüística a Collserola per als alumnes de català de Sant Cugat del Vallès El passat diumenge 26 de novembre, alumnes de català de Sant Cugat van poder conèixer de prop l'entorn natural de la ciutat, de la mà de personal voluntari del Club Muntanyenc.
Dijous, 16 de novembre de 2017

A Barberà ja han començat les parelles lingüístiques de la tardor

A Barberà ja han començat les parelles lingüístiques de la tardor El dijous passat, 9 de novembre, va tenir lloc l'acte de presentació del Voluntariat per la llengua a Barberà. Durant l'acte la Colla de Diables de Barberà va explicar l'origen d'aquesta tradició popular catalana a la població.
Dimarts, 14 de novembre de 2017

Inici del Voluntariat per la llengua a Ripollet

Inici del Voluntariat per la llengua a Ripollet El dijous 2 de novembre a les 19 h va tenir lloc a la Biblioteca de Ripollet la presentació del Voluntariat per la llengua i la formació de les parelles lingüístiques de la tardor.
Divendres, 10 de novembre de 2017

Alumnes del nivell elemental de Sant Cugat resolen conflictes familiars a les Xerrades a l’aula

Alumnes del nivell elemental de Sant Cugat resolen conflictes familiars a les Xerrades a l’aula Què cal fer quan la teva filla de 4 anys no vol menjar? Com cal actuar quan el teu fill de 15 anys es deixa les vambes al mig del menjador i no les recull quan li ho dius? Si el teu fill de 13 anys et diu que es vol fer un pírcing a l'orella, li donaries permís?
Dimarts, 7 de novembre de 2017

Comencen les parelles lingüístiques de Badia

Comencen les parelles lingüístiques de Badia El dijous 26 d'octubre va tenir lloc l'acte de presentació del Voluntariat per la Llengua a la Biblioteca Vicente Aleixandre.
Divendres, 27 d'octubre de 2017

Noves parelles lingüístiques a Montcada a la Festa del soci de Mas Rampinyo

Noves parelles lingüístiques a Montcada a la Festa del soci de Mas Rampinyo El divendres 27 d'octubre es va dur a terme l'acte de constitució de parelles lingüístiques de Voluntariat per la Llengua a la Unió de Mas Rampinyo, amb motiu de l'inici de les festes del soci de tot el cap de setmana. 
Dimarts, 24 d'octubre de 2017

Tret de sortida dels cursos de català per a adults a Sant Cugat

Tret de sortida dels cursos de català per a adults a Sant Cugat Malgrat la pluja, més de 100 persones es van aplegar dimecres 18 d'octubre al Claustre del Monestir de Sant Cugat en l'acte inaugural del nou curs del Servei Local de Català (SLC) de Sant Cugat del Vallès. L'acte va constar de tres parts: la formació de les parelles lingüístiques del programa Voluntariat per la llengua (VxL), la presentació dels cursos de català i la xerrada del periodista de TV3 Víctor Prats.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes