25 anys fent bategar el català

CNL Vallès Occidental 3

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Sol·licitud d'informació sobre cursos de català

Si tens interès a fer un curs de català, omple aquest formulari i així ens ajudaràs a completar la planificació de la propera oferta de cursos.

En cas de voler fer un curs presencial, quin horari prefereixes?

Gràcies! Si oferim un curs que s'adeqüi a les teves necessitats, ens posarem en contacte amb tu. També pots consultar l'oferta prevista per nivells i per poblacions o passar per qualsevol dels serveis de català.

Informació sobre el tractament de dades personals: tal com estableix l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal LOPD, us informem que les dades personals que consten en aquest formulari s'incorporaran al fitxer del Consorci per a la Normalització Lingüística CPNL per a la gestió i informació d'usuaris. El CPNL no realitzarà cessions a tercers sense consentiment de la persona interessada, llevat dels casos disposats per la legislació corresponent. Per exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició al tractament de les dades personals, en els termes i condicions que preveu la LOPD, us heu d'adreçar per escrit al CNL Vallès Occidental 3 (plaça de Sant Ramon, 23-24, 08290 Cerdanyola del Vallès. En cas de denegació de l'exercici de drets, el titular de les dades pot acudir a sol·licitar la tutela de l'Agència Catalana de Protecció de Dades.


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes