25 anys fent bategar el català

CNL Vallès Occidental 3

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dijous, 4 de maig de 2017

Pràctica lingüistica als comerços de Sant Cugat

El 4 de maig alumnes de Bàsic 3 de tarda van portar a terme una gimcana lingüística per establiments de Sant Cugat.

Pràctica lingüistica als comerços de Sant Cugat

Repartits en grups de quatre persones, els alumnes havien de completar una sèrie de reptes lingüístics per als quals havien de visitar diferents establiments (cellers, llibreries, cafeteries, fleques, botigues de roba, de mobles, etc.). Alguns d'aquest reptes consistien a descobrir el significat de "llonguet" o a demanar quins requisits ha de complir un producte per ser etiquetat com a "ecològic", entre altres.

A banda de donar-se a conèixer com a alumnes de català del SLC de Sant Cugat i tenir la possibilitat de descobrir establiments en què poden ser atesos en català amb total normalitat, els alumnes també havien d'esbrinar l'antiguitat del negoci i demanar consell i assessorament sobre productes diversos (vins, mobiliari, roba de festa...).

Pel que fa als establiments, tots ells van ser escollits per ser col·laboradors del Voluntariat per la llengua i en tot moment l'alumnat participant va destacar la cordialitat i la paciència que van mostrar els dependents.

Granel, Estampa't, Alexandria, Dehesa Santa Maria, El Celler de llibres, Granja Armengol, Pa estació, La Musclera, Vins Noé, Rotllana, Fruites Carmeta i Oasi Tea Lounge van ser els comerços que van participar en l'activitat proposada pel Servei Local de Català de Sant Cugat.


A. M. i M. O.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes