25 anys fent bategar el català

CNL Vallès Occidental 3

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dijous, 27 d'abril de 2017

El Teatre-Auditori de Sant Cugat col·labora amb el SLC

Teatre de qualitat a l'abast dels alumnes de català del SLC de Sant Cugat

El Teatre-Auditori de Sant Cugat col·labora amb el SLC

En la seva tasca d'apropar la cultura de qualitat a l'alumnat de català, el Servei Local de Català de Sant Cugat ha aprofitat la darrera proposta del Teatre-Auditori per organitzar un sorteig de tres entrades dobles per anar al teatre. Aquesta vegada ha estat el torn de l'obra del dramaturg Pere Riera, Infàmia, els dies 27 i 28 d'abril, en què apareixen actors de la talla d'Emma Vilarasau, Jordi Bosch i Jordi Boixaderas.

La rebuda entre els alumnes d'iniciatives d'aquesta mena és molt positiva, ja que, tal com han manifestat ells mateixos en diverses ocasions, contribueix a fer que incrementi el seu interès per la llengua i la cultura catalanes, i a adonar-se que a la ciutat compten amb molt bones propostes que poden aprofitar.

Per poder participar en el sorteig, els alumnes i usuaris de Facebook van haver de trobar l'error lingüístic d'una frase proposada pel SLC i enviar un correu electrònic a santcugat@cpnl.cat. D'aquesta manera, van treballar l'enginy lingüístic i l'expressió escrita. Els participants premiats, que es van anunciar al Facebook del SLC, van ser Josep Maria Salvia, Roser Torregrosa (a la foto) i Khristin Jaesch.


B. P. i M. O.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes