25 anys fent bategar el català

CNL Vallès Occidental 3

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dilluns, 6 de març de 2017

L'aigua del Rif, a Sant Cugat

Montse Flores presenta, per a l'Escola d'adults i el Servei Local de Català, la seva novel·la de lectura fàcil L'aigua del Rif.

L'aigua del Rif, a Sant Cugat

El passat dijous 23, els alumnes dels grups Bàsic 2 de tarda i vespre van poder assistir a una trobada amb l'escriptora Montse Flores Pallarès, gràcies a l'acte organitzat pel CFA Escola d'adults de Sant Cugat del Vallès. Flores, rubinenca de naixement, es defineix com una escriptora irredempta de lectura fàcil, perquè el seu propòsit d'escriure neix des de la voluntat de democratitzar -posar a l'abast de tothom- la cultura i tots els beneficis que se'n deriven. La visita de la Montse no va ser casual, ja que tots els alumnes de Bàsic 2 llegeixen aquest trimestre el seu llibre L'aigua del Rif. Una altra obra publicada per Flores és La petita història de Paco Candel.

També hi van assistir alumnes de 3r d'ESO de l'Escola d'Adults de Sant Cugat, ja que també s'havien llegit el llibre, en un nou exemple de sinergies entre dues entitats educatives santcugatenques. La trobada, que va comptar amb un animat torn de preguntes entre l'alumnat, es va concloure amb un berenar en què la reina de la festa va ser la coca de llardons, aprofitant que la xerrada va ser en Dijous Gras.


A. M. i M. O.
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes