25 anys fent bategar el català

CNL Vallès Occidental 3

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Divendres, 10 de febrer de 2017

Els adolescents, al SLC de Sant Cugat

Juanjo fernández proposa 30 manaments per tractar amb els adolescents

Els adolescents, al SLC de Sant Cugat

Dimarts 7 de febrer, els alumnes del nivell Elemental de la franja de matí i de la franja de vespre van assistir a la xerrada organitzada pel Servei Local de Català de Sant Cugat i l'empresa de divulgació del coneixement [ED]Building. Aquesta vegada, però, els alumnes de la franja de vespre, en comptes de quedar-se a l'aula es van desplaçar fins a la llibreria Alexandria de Sant Cugat, establiment col·laborador del Voluntariat per la llengua, on va tenir lloc la tertúlia.

En aquest marc tan acollidor i gràcies a la simpatia de l'expert Juanjo Fernández Sola, consultor pedagògic, escriptor i conferenciant, els alumnes van poder gaudir d'una xerrada amena i entretinguda sobre com tractar amb els adolescents. Els assistents no només van poder practicar la comprensió oral, sinó que a més a més, a la segona part van poder practicar la lectura en veu alta llegint els 30 manaments que Juanjo Fernández havia repartit per la sala. Finalment van poder adquirir el llibre que l'autor ha escrit sobre el tema: 30 manaments per tractar amb adolescents (editorial Claret, 2016).

I és que aquestes xerrades, a banda de ser una oportunitat per entrar en contacte amb temes diversos de la mà de grans professionals i comunicadors, també permeten als nostres alumnes practicar la llengua en situacions reals i allunyades del seu entorn més immediat, cosa que sempre enriqueix.


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes