25 anys fent bategar el català

CNL Vallès Occidental 3

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dijous, 19 de maig de 2016

Lliurament de certificats del programa 'Aprèn.cat' de Ripollet

El 19 de maig va tenir lloc a Ripollet l'acte de lliurament dels certificats d'assistència i assoliment de nivell bàsic de català als alumnes del programa Aprèn.cat.

Lliurament de certificats del programa 'Aprèn.cat' de Ripollet

L'acte es va fer a la a la Sala d'actes del Centre Cultural de Ripollet i hi van assistir Oriol Mor, regidor de Cultura, Joventut i Educació de l'Ajuntament de Ripollet; Elvira Pereira, directora de l'Oficina de Treball de Ripollet; Verònica Garcia, de l'Oficina de Treball, i Carme Cabús, professora del curs, juntament amb els alumnes.

El 2016 a Ripollet s'han fet tres cursos de nivell bàsic (B1, B2 i B3) durant els mesos de febrer, març, abril i maig amb un total de 23 alumnes de diferents nacionalitats (espanyola, romanesa, marroquina, veneçolana, guineana, panamenya i uruguaiana).

No tots els alumnes, procedents de l'Oficna de Treball Ripollet-Montcada, han pogut finalitzar els cursos perquè en alguns casos han trobat feina i, finalment, 14 persones han obtingut el certificat oficial de nivell bàsic (A2).

El programa Aprèn.cat, fruit de la col·laboració entre el Servei Català d'Ocupació de Catalunya (SOC) i el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), es va iniciar a Catalunya el desembre de 2011. Té per objectiu incrementar l'ocupabilitat i facilitar la integració social i laboral de les persones inscrites al SOC, gràcies a l'aprenentatge de la llengua catalana.


A.G.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes