25 anys fent bategar el català

CNL Vallès Occidental 3

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 28 notícies disponibles
Dimecres, 7 de juny de 2017

Alumnes de Ripollet visiten la Casa Natura

Alumnes de Ripollet visiten la Casa Natura El dimecres 7 de juny,  una dotzena d'alumnes de nivell bàsic de català de Ripollet van tancar el curs amb una visita a la Casa Natura, on van poder conèixer millor l'entorn que els envolta a partir de l'activitat Explorador a la Casa Natura.
Diumenge, 23 d'abril de 2017

Sant Jordi, una diada plena d'activitats a la rambla de Ripollet

Sant Jordi, una diada plena d'activitats a la rambla de Ripollet El 23 d'abril, alumnes dels cursos de català de Ripollet van participar per Sant Jordi en una rambla plena d' entitats i diferents activitats.
Dimecres, 22 de març de 2017

Ripollet celebra el Dia Mundial de la Poesia dedicat a Pere Quart

Ripollet celebra el Dia Mundial de la Poesia dedicat a Pere Quart El 22 de març es va fer una jornada participativa a la Biblioteca per escollir els fragments dels poemes que lluiran a les jardineres de la plaça de Pere Quart.
Dilluns, 6 de març de 2017

Parelles lingüístiques de Ripollet al teatre

Parelles lingüístiques de Ripollet al teatre L'Associació d'Espectadors del Teatre Mercat Vell de Ripollet (entitat col·laboradora de VxL) va oferir una visita guiada pel teatre i la possibilitat de veure una part de l'assaig previ a l'estrena.
Divendres, 27 de gener de 2017

Alumnes de Ripollet van al teatre: 'La plaça del diamant'

Alumnes de Ripollet van al teatre: 'La plaça del diamant' El divendres 27 de gener, 12 alumnes dels cursos de català de Ripollet van anar a l'Auditori Municipal a veure l'obra de teatre La plaça del diamant. 
Dijous, 17 de novembre de 2016

Sortida a la Biblioteca Municipal de Ripollet

Sortida a la Biblioteca Municipal de Ripollet El dijous passat 17 de novembre alumnes de nivell bàsic 1 de l'Oficina de Català de Ripollet van visitar la Biblioteca Municipal. 
Dilluns, 7 de novembre de 2016

Inici del Voluntariat per la llengua a Ripollet

Inici del Voluntariat per la llengua a Ripollet Actualment hi ha 12 parelles lingüístiques. Aquestes parelles es trobaran 1 hora a la setmana, durant 10 setmanes, per conversar en català. El lloc i l'hora de trobada es pacta segons la disponibilitat i preferència de cada persona.
Dimarts, 21 de juny de 2016

Un centenar d'assistents al final de curs de Ripollet

Un centenar d'assistents al final de curs de Ripollet El dimarts 21 de juny, Ripollet va celebrar el Dia Mundial de la Música amb un recital de poesia dels alumnes de català i l'acompanyament musical de l'Escola de Música. 
Dimecres, 8 de juny de 2016

Acaba el club de lectura fàcil de la Biblioteca de Ripollet

Acaba el club de lectura fàcil de la Biblioteca de Ripollet El dimecres 8 de juny va finalitzar el club de lectura fàcil en català que ha organitzat la Biblioteca de Ripollet, i ho va fer amb el comentari de L'aigua del Rif, de Montse Flores, autora del llibre i dinamitzadora del club. 
Dijous, 19 de maig de 2016

Lliurament de certificats del programa 'Aprèn.cat' de Ripollet

Lliurament de certificats del programa 'Aprèn.cat' de Ripollet El 19 de maig va tenir lloc a Ripollet l'acte de lliurament dels certificats d'assistència i assoliment de nivell bàsic de català als alumnes del programa Aprèn.cat.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes