25 anys fent bategar el català

CNL Vallès Occidental 3

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Diumenge, 23 d'abril de 2017

Lectura de contes per Sant Jordi a Montcada

El diumenge 23 d'abril, alumnes de nivell bàsic de català del SLC de Montcada i Reixac van participar en la lectura de contes que es va fer al matí a la plaça de l'Església dins de les actvitats organitzades pel pla educatiu d'entorn.

Lectura de contes per Sant Jordi a Montcada

8 alumnes llegeixen contes a la Fira de Sant Jordi

L'Adrian, l'Alexandra, la Karol, la Mina, la Ghizlane, la Melania i la Bouchra, juntament amb en Kamil i en Jaku, van llegir contes en català i també en búlgar, polonès i àrab.

En primer lloc van llegir contes en la seva llengua materna i una companya en feia la lectura paral·lela en català. D'aquesta manera el públic va poder gaudir de la lectura de Qui no treballa, no té gana (en búlgar), La llegenda del drac de Wawel (en polonès) i En Shertat i els anyells de llet (en àrab).

Després van llegir en català quatre contes de creació pròpia que havien elaborat en grups a l'aula: Valentina i l'ouEl poble pobreLa Sara i el Xavi a la muntanyaLa filla i el conill.

A la lectura de contes també van participar membres del grup d'envelliment actiu, una representant de l'associació pakistanesa PAKMIR i les alumnes del projecte FAIG van representar el conte La petita Carlota, sobre la temàtica de les persones refugiades.


M.G.
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes