25 anys fent bategar el català

CNL Vallès Occidental 3

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 44 notícies disponibles
Dimecres, 21 de febrer de 2018

'Un joc i diverses llengües'. La llengua materna a Montcada

'Un joc i diverses llengües'. La llengua materna a Montcada El 21 de febrer a la tarda, gairebé una vuitentena de persones es van reunir a la Biblioteca Elisenda de Montcada per commemorar per primer cop el Dia Internacional de la Llengua Materna. La celebració va girar al voltant del joc, en tant que referent comú a moltes cultures, i com es denomina en algunes de les llengües maternes que es parlen actualment a Montcada i Reixac. 
Dijous, 21 de desembre de 2017

Montcada Centre Comerç s'adhereix a Voluntariat per la llengua

Montcada Centre Comerç s'adhereix a Voluntariat per la llengua El 21 de desembre, Manuel Moreno, president de l'Associació Montcada Centre Comerç, va signar el conveni a partir del qual l'entitat dona suport al programa Voluntariat per la llengua.
Dimecres, 20 de desembre de 2017

Alumnes de nivell bàsic fan pràctiques de català als comerços de Montcada

Alumnes de nivell bàsic fan pràctiques de català als comerços de Montcada Durant els mesos de novembre i desembre, 14 alumnes del nivell bàsic 3 de català de Montcada i Reixac han posat en pràctica els seus coneixements de llengua en 18 comerços adherits al programa Voluntariat per la Llengua que hi ha arreu del municipi. 
Dilluns, 27 de novembre de 2017

Alumnes de Montcada comenten la lectura fàcil 'El misteri de l'habitació groga'

Alumnes de Montcada comenten la lectura fàcil  'El misteri de l'habitació groga' El dilluns 27 de novembre al vespre, una vintena d'alumnes dels cursos Bàsic 3 i Elemental 1 van assistir al club de lectura  fàcil sobre El misteri de l'habitació groga que va tenir lloc a la Biblioteca Elisenda de Montcada. 
Divendres, 27 d'octubre de 2017

Noves parelles lingüístiques a Montcada a la Festa del soci de Mas Rampinyo

Noves parelles lingüístiques a Montcada a la Festa del soci de Mas Rampinyo El divendres 27 d'octubre es va dur a terme l'acte de constitució de parelles lingüístiques de Voluntariat per la Llengua a la Unió de Mas Rampinyo, amb motiu de l'inici de les festes del soci de tot el cap de setmana. 
Dimecres, 14 de juny de 2017

Alumnes de nivell bàsic visiten el Museu de Montcada

Alumnes de nivell bàsic visiten el Museu de Montcada El passat 14 de juny, tretze alumnes de nivell bàsic de català van fer una visita guiada al Museu Municipal de Montcada. 
Dimarts, 16 de maig de 2017

Visita a Montcada Comunicació i gravació de falques publicitàries

Visita a Montcada Comunicació i gravació de falques publicitàries El 16 de maig alumnes de nivell bàsic de Montcada van visitar les instal·lacions de Montcada Comunicació.
Dijous, 11 de maig de 2017

Lectura fàcil a Montcada: 'El nou món de la Sandy'

Lectura fàcil a Montcada: 'El nou món de la Sandy' El dijous 11 de maig, una trentena d'alumnes de nivell bàsic i elemental de Montcada van assistir al club de lectura fàcil en català que es va fer a la Biblioteca Elisenda de Montcada per comentar el llibre El nou món de la Sandy, de Fina Niubó.
Divendres, 28 d'abril de 2017

Alumnes de català inicial de Montcada coneixen la llera del Besòs

Alumnes de català inicial de Montcada coneixen la llera del Besòs El divendres 28 d'abril al matí un total de 7 alumnes del curs de català inicial adreçat a famílies del CEIP El Turó van fer una sortida per la llera del Besòs per treballar el vocabulari en català de flors, plantes i ocells amb el guiatge d'Alfredo Almanza, de l'entitat La Horda.
Diumenge, 23 d'abril de 2017

Lectura de contes per Sant Jordi a Montcada

Lectura de contes per Sant Jordi a Montcada El diumenge 23 d'abril, alumnes de nivell bàsic de català del SLC de Montcada i Reixac van participar en la lectura de contes que es va fer al matí a la plaça de l'Església dins de les actvitats organitzades pel pla educatiu d'entorn.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes