25 anys fent bategar el català

CNL Vallès Occidental 3

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dilluns, 14 de novembre de 2016

El Voluntariat per la llengua continua amb força a Cerdanyola

A partir d'ara, 40 persones aprenentes podran parlar amb fluïdesa amb la seva parella lingüística.

El Voluntariat per la llengua continua amb força a Cerdanyola

Dimarts passat al vespre, 8 de novembre, es van constuitir 36 parelles lingüístiques a l'Ateneu de Cerdanyola i només una setmana després ja en són 40. Aquest és l'inici de la campanya de tardor del Voluntariat per la llengua de Cerdanyola.

En la celebració de l'acte del Voluntariat per la llengua, es van donar les explicacions sobre el funcionament del programa i després es van constituir les parelles lingüístiques, que es trobaran d'ara endavant per parlar en català. Tot seguit aquestes van poder fer un primer contacte per trencar el gel i començar a conèixer-se.

Si algú vol formar part d'aquest programa, encara s'hi pot apuntar. Només cal ser major d'edat i disposar d'una hora a la setmana per quedar amb una altra persona, i el compromís és quedar un total de 10 hores. Les persones voluntàries parlen el català habitualment i s'ofereixen per ajudar les persones aprenentes que només tenen coneixements bàsics de català i es volen llançar a parlar-lo per tenir més fluïdesa iseguretat amb elles mateixes.  


N. T.
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes