25 anys fent bategar el català

CNL Vallès Occidental 3

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dilluns, 19 de setembre de 2016

Petits i grans al taller de jocs de Cerdanyola

Una trentena de persones va participar al taller de jocs en català que el Servei Local de Català va organitzar amb motiu de la commemoració dels 40 anys de la celebració del Congrés de Cultura Catalana en aquest municipi.

Petits i grans al taller de jocs de Cerdanyola

El passat 18 de setembre al matí una trentena de participants, entre nens i adults, van tenir l'oportunitat de fer un taller de jocs en català als jardins de la masia de Ca n'Ortadó.

Entre els jocs destacava l'Scrabble gegant, que es va anar omplint de paraules amb l'aportació de tothom que volia posar-hi algun mot. També van assistir-hi els creadors dels jocs Cap de colla (sobre el món casteller) i Papilio (sobre natura), per presentar i ensenyar la dinàmica dels jocs. A més, també hi havia altres jocs com l'Enigmàrius, Calçotada wars, Gaudim Barcelona o Scrabbles de taula.

L'activitat es va fer amb motiu de la commemoració del 40è Congrés de Cultura Catalana a Cerdanyola que ha organitzat l'Ajuntament i s'emmarcava també dintre la campanya de promoció dels jocs en català I tu, jugues en català? del CPNL.


J. B.
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes