25 anys fent bategar el català

CNL Vallès Occidental 3

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimecres, 6 de juliol de 2016

Trobada de final de curs dels grups de conversa Xerrem a Cerdanyola

Uns 25 participants dels grups de conversa Xerrem es van trobar als Jardins de Ca n'Ortadó de Cerdanyola el passat 5 de juliol per acomiadar el curs 2015-2016.

Trobada de final de curs dels grups de conversa Xerrem a Cerdanyola

El Servei Local de Català de Cerdanyola fa anys que aposta pels grups de conversa Xerrem com a oferta complementària de la resta de cursos de català. Aquest curs hi ha hagut quatre grups en funcionament. Qualsevol persona amb ganes de guanyar fluïdesa parlant en català es pot incorporar a l'horari que li vagi millor atès que s'intenta que l'oferta dels grups de conversa sigui variada. Cada grup està conduït per una persona dinamitzadora que proposa temes de conversa.

Un dels grups de conversa és específic per a mares i pares del CEIP Serraperera i s'organitza dins del Pla Educatiu d'Entorn de Cerdanyola amb l'objectiu de millorar la presència i l'ús del català com a llengua compartida i de cohesió a l'escola.

Durant la trobada que va tenir lloc el passat dia 5, es van lliurar certificats d'assistència als participants i, al voltant d'un petit refrigeri, es van posar en comú les valoracions d'aquest curs que ara s'acaba.


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes