25 anys fent bategar el català

CNL Vallès Occidental 3

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 68 notícies disponibles
Dimecres, 7 de març de 2018

Club de lectura sobre 'Mare i filla', de Jenn Díaz, a Barberà

Club de lectura sobre 'Mare i filla', de Jenn Díaz, a Barberà El 7 de març, una desena d'alumnes del curs de suficiència van anar a la Biblioteca Esteve Paluzie de Barberà del Vallès per comentar la novel·la Mare i filla, de Jenn Díaz. A més, van parlar del paper de les dones en la societat actual i van fer un repàs de dones importants de la literatura catalana.   
Dimecres, 21 de febrer de 2018

Alumnes de Barberà commemoren el Dia Internacional de la Llengua Materna

Alumnes de Barberà commemoren el Dia Internacional de la Llengua Materna Els dies 21 i 22 de febrer, el Servei Local de Català de Barberà del Vallès va organitzar diferents activitats a classe que relacionaven el joc amb la llengua materna. Hi van participar una setantena d'alumnes.
Dijous, 15 de febrer de 2018

Visita a la biblioteca Esteve Paluzie de Barberà del Vallès

Visita a la biblioteca Esteve Paluzie de Barberà del Vallès El dijous 15 de febrer, una vintena d'alumnes del nivell inicial de català van fer una visita guiada a les intal·lacions de la Biblioteca Esteve Paluzie. 
Dimecres, 20 de desembre de 2017

Barberà acomiada el trimestre i celebra el Nadal

Barberà acomiada el trimestre i celebra el Nadal El dimarts 19 i el dimecres 20 de desembre, els alumnes dels cursos de català per a adults de Barberà van celebrar el final de trimestre i l'inici de vacances de Nadal.  
Dijous, 14 de desembre de 2017

Club de lectura fàcil a Barberà sobre 'El conte de Nadal', de Charles Dickens

Club de lectura fàcil a Barberà sobre 'El conte de Nadal', de Charles Dickens El dijous 14 de desembre, les alumnes de nivell elemental de català de Barberà del Vallès van assistir al club de lectura fàcil en català a la Biblioteca Esteve Paluzie per comentar un clàssic d'aquestes dates: El conte de Nadal, de Charles Dickens.
Dijous, 16 de novembre de 2017

A Barberà ja han començat les parelles lingüístiques de la tardor

A Barberà ja han començat les parelles lingüístiques de la tardor El dijous passat, 9 de novembre, va tenir lloc l'acte de presentació del Voluntariat per la llengua a Barberà. Durant l'acte la Colla de Diables de Barberà va explicar l'origen d'aquesta tradició popular catalana a la població.
Dimecres, 15 de novembre de 2017

Alumnes de Barberà visiten la Biblioteca Esteve Paluzie

Alumnes de Barberà visiten la Biblioteca Esteve Paluzie Una trentena d'alumnes de nivell bàsic van visitar les intal·lacions de la Biblioteca Esteve Paluzie en dues visites guiades els dies 15 i 16 de novembre. 
Dissabte, 1 de juliol de 2017

Alumnes de Barberà a la celebració del 10è aniversari del TMC

Alumnes de Barberà a la celebració del 10è aniversari del TMC El dissabte 1 de juliol, el Teatre Municipal Cooperativa (TMC) de Barberà del Vallès va celebrar el desè aniversari. El Servei Local de Català hi va ser convidat. Una vintena d'alumnes i participants de Voluntariat per la llengua van poder seguir les més de dues hores d'espectacles i música que s'hi van oferir.   
Dijous, 22 de juny de 2017

Festa de final de curs a Barberà

Festa de final de curs a Barberà El 22 de juny es va celebrar la festa de final de curs del Servei Local de Català de Barberà que va reunir tots els alumnes que han passat pels cursos de català aquest any per celebrar el final de temporada amb un esmorzar de germanor. 
Divendres, 9 de juny de 2017

Alumnes de Barberà visiten el Parlament de Catalunya

Alumnes de Barberà visiten el Parlament de Catalunya El divendres 9 de juny, alumnes del Servei Local de Català de Barberà i participants de Voluntariat per la llengua van anar a Barcelona per fer una visita guiada a la seu del Parlament de Catalunya. Una vintena d'assistents van seguir les explicacions d'una guia que els va acompanyar pels espais més emblemàtics de l'edifici. 

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes