25 anys fent bategar el català

CNL Vallès Occidental 3

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dilluns, 19 de juny de 2017

Alumnes de Badia visiten el Parlament de Catalunya i el barri de la Ribera

El 19 de juny, una vintena d'alumnes dels cursos de català del SLC de Badia del Vallès van fer l'última sortida cultural del curs: una visita guiada al Parlament de Catalunya i un recorregut pels racons més emblemàtics del barri de la Ribera

Alumnes de Badia visiten el Parlament de Catalunya i el barri de la Ribera

Al Parlament, en van poder conèixer les funcions i la tasca dels 135 diputats. També van poder conèixer la història de l'edifici (l'arsenal projectat per l'enginyer militar Próspero de Verboom), que conjuntament amb el palau del governador (avui, Institut Verdaguer) i la capella (avui, parròquia militar) formaven part de la ciutadella militar que va fer construir Felip V per sotmetre la ciutat de Barcelona després de la derrota de l'11 de setembre de 1714.  

Al barri de la Ribera, van fer una passejada pel Mercat i el passeig del Born, La Seca (fàbrica de la moneda), els carrers de les Monges, Montcada, Caputxes, Argenteria, Princesa, el barri de la Bòria de Sant Cugat, el Vilar de Sant Pere, el Fossar i Santa Maria del Mar.

La sortida de final de curs forma part de les activitats de cultura i coneixement de l'entorn que es fan durant el curs acadèmic.


T.D.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes