25 anys fent bategar el català

CNL Vallès Occidental 3

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimarts, 21 de març de 2017

Celebració del Dia Mundial de la Poesia a Badia del Vallès

El dimarts 21 de març, es va celebrar a Badia la V Marató de Lectura Popular de Poesia, amb motiu del Dia Mundial de la Poesia.

Celebració del Dia Mundial de la Poesia a Badia del Vallès

V Marató de Lectura Popular de Poesia i exposició Menú especial:DMP_2017, a la Biblioteca Vicente Aleixandre

A les 10 h, Eva Menor, alcaldessa de Badia del Vallès, va donar el tret de sortida de la V Marató de Lectura Popular de Poesia, amb la lectura de dos poemes: La poesia, d'Antònia Vicens, i Podries, de Joana Raspall, dedicat a les persones refugiades.

A continuació, van llegir i recitar poesies els nens i nenes de les escoles de Badia, un grup de batxillerat de l'INS Federica Montseny, els avis i àvies del Centre de Dia i membres de la Fundació Tallers Catalunya.

A la tarda, la Marató va continuar a la Biblioteca Vicente Aleixandre, amb la lectura de poemes a càrrec de l'alumnat del Servei Local de Català, que va llegir poemes en diferents llengües, nens i nenes del Casal d'Infants, jovent del Casal de Joves, membres de l'entitat badienca Manantial Poético i dels diferents clubs de lectura de la població.

            

La jornada va acabar a quarts de nou del vespre, amb un gran èxit de participació, ja que unes 230 persones van participar a la Marató. 


Fins al 31 de març, es podrà visitar a la biblioteca Menú especial: DMP_2017, una original exposició de haikus i poemes elaborats per l'alumnat de tots els nivells dels cursos de català del Servei Local de Català i el poema La poesia, en diferents llengües.


T.D.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes