Una vintena de joves assisteixen a la presentació d'123 Bitmax a Montcada

Voluntariat per la llengua, Oci en català, Oci en català

Al voltant de 20 joves vinculats directament o indirectament a l’entitat KROM van assistir el 29 de juny a la presentació del joc 123 Bitmax de l’empresa montcadenca GDM Games

Amb motiu de la posada en marxa el mes de maig de les tardes de jocs en català organitzades per KROM, el 29 de juny es va presentar a l'Espai Jove Can Tauler 123 Bitmax, un joc de memòria per jugar en família o amb amics.

Durant la presentació es van instal·lar dues taules de 6 a 8 persones on tothom que volia podia jugar a l’123 Bitmax per conèixer-lo de primera mà. També es van fer partides en català del joc Omertà, que encara no té disponibles les cartes en català.

Finalment, Pak Gallego, de GDM Games, va cedir un exemplar de cada joc a l’entitat i va sortejar un exemplar de l’123 Bitmax entre els assistents.

L'empresa montcadenca GDM Games edita regularment jocs en català que es poden consultar al catàleg web del programa Totjoc del Consorci per a la Normalització Lingüística.

Les tardes de jocs en català que impulsa KROM cada darrer de mes a Can Tauler són una iniciativa per fomentar l’ús de la llengua en un àmbit lúdic i entre joves a partir de l’adhesió de l’entitat als programes Totjoc i Voluntariat per la llengua.

Vols compartir aquesta notícia?