Notícies

 1. Convocatòria pública d’exàmens de català per lliure

  Com cada any, es convoquen les proves per a l'obtenció dels diferents certificats de català a la Direcció General de Política Lingüística.

  Altres > DGPL

 2. A Sant Cugat, diverses modalitats per practicar català

  No hi ha excusa per no aprendre català a Sant Cugat: horaris diversos i fins i tot grups gratuïts conduïts per voluntaris ho posen fàcil a tots.

  Difusió > Impacte als mitjans > Difusió activitat

 3. Tertúlia literària amb Vicenç Pagès a Sant Cugat

  Dimarts 14, l'autor de Carta a la reina d'Anglaterra (1997) es va trobar amb els alumnes de nivell Elemental, a la Casa de Cultura de Sant Cugat, en un acte organitzat pel professorat del Servei local de Català i gràcies al programa Autors a les Aules.

  Llengua i cultura > Foment de la lectura > Club de lectura

 4. Sant Cugat promou el domini .CAT al petit empresariat

  Dimarts 14 ha tingut lloc a Sant Cugat del Vallès la primera sessió del projecte elteunegoci.cat, organitzada per la Fundació puntCAT, amb el suport de l'àmbit de Promoció Econòmica de l'Ajuntament i el Servei Local de Català.

  Socioeconòmic > Empresa

 5. Quinto i més tradicions de Nadal per acomiadar el trimestre a Cerdanyola

  Un Quinto de Nadal molt concorregut i més activitats a les aules serveixen per acomiadar un trimestre ple d'activitats a Cerdanyola.

  CPNL > Celebracions

 6. Club de lectura amb Anna Manso a la Biblioteca Esteve Paluzie de Barberà

  El dilluns 2 de desembre, gairebé una vintena d'alumnes dels cursos de català de nivell intermedi van assistir al club de lectura de l'escriptora Anna Manso per parlar del llibre Cor de cactus i altres formes d'estimar, una novel·la que convida a estimar i a estimar-se.

  Llengua i cultura > Foment de la lectura > Club de lectura

 7. Ruta pels murals de Ripollet

  El 2 de desembre alumnes i participants de Voluntariat per la llengua de Ripollet van estrenar el mes amb una ruta pels murals de la ciutat

  Llengua i cultura

 8. "Poemes de revolta", de Brossa, banda sonora de les parelles lingüístiques de Badia

  Dijous passat, 21 de novembre, a les 18.30 h, es va presentar el Voluntariat per la llengua a la Biblioteca Vicente Aleixandre. Aquest acte va coincidir amb l'espectacle poeticomusical que commemora l'Any Brossa, un muntatge de Lluís-Anton Baulenas, amb Mònica Van Campen, Gemma Deusedas i Oriol Tramvia.

  Voluntariat per la llengua

 9. Visita a la biblioteca Esteve Paluzie de Barberà del Vallès

  El mes de novembre, una cinquantena d'alumnes dels tres cursos de nivell bàsic van anar a la biblioteca municipal per fer-hi una visita guiada

  Llengua i cultura

 10. Conferència concert de Big Mama Montse sobre Teresa Pàmies a Montcada

  El dijous 14 de novembre a la tarda, al voltant de quaranta persones van assistir a la conferència concert Teresa Pàmies, la llengua com a ofici, que la cantant de blues Big Mama Montse va fer a l'Auditori Municipal de Montcada.

  Llengua i cultura