25 anys fent bategar el català

CNL Vallès Occidental 3

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 375 notícies disponibles
Dimecres, 23 de maig de 2018

La 'Cuina de Ripollet' s'omple d'alumnes de català

La 'Cuina de Ripollet' s'omple d'alumnes de català Aquest mes de maig, alumnes de diferents països de l'Oficina de Català de Ripollet han explicat i han cuinat alguns dels plats típics de la seva gastronomia a la cuina que es va inaugurar al Mercat Municipal de Ripollet. 
Dijous, 17 de maig de 2018

Alumnes de català visiten la Biblioteca Esteve Paluzie de Barberà

Alumnes de català visiten la Biblioteca Esteve Paluzie de Barberà El dijous 17 de maig, alumnes de nivell bàsic 1 de català de Barberà van fer una visita guiada a les intal·lacions de la Biblioteca Esteve Paluzie. 
Dijous, 10 de maig de 2018

Alumnes de Barberà assisteixen a la projecció de 'Camí a l'escola'

Alumnes de Barberà assisteixen a la projecció de 'Camí a l'escola' Els dies 8 i 10 de maig, més de trenta alumnes dels nivells bàsic i elemental de Barberà del Vallès van assistir a les sessions de cinema en català que es van fer al Casal Gran Centre per veure la pel·lícula Camí a l'escola. 
Dilluns, 30 d'abril de 2018

Un Sant Jordi molt variat a Cerdanyola

Un Sant Jordi molt variat a Cerdanyola L'acte central de la celebració de Sant Jordi va ser la Marató de Lectura dedicada a Manuel de Pedrolo. A més, el Servei Local de Català va organitzar altres activitats com tallers de cal·ligrafia, de sardanes, de teatre i de miniconverses perquè tots els grups hi poguessin participar.
Dilluns, 23 d'abril de 2018

Guanyadores del concurs 'A l'abril cada paraula val per mil' a Montcada

Guanyadores del concurs 'A l'abril cada paraula val per mil' a Montcada El 23 d'abril a la tarda, en el marc de la Fira de Sant Jordi, es va fer el lliurament dels premis del concurs lingüístic A l'abril cada paraula val per mil organitzat per Montcada Centre Comerç i el Servei Local de Català.
Dilluns, 23 d'abril de 2018

Montcada commemora M. Aurèlia Capmany per Sant Jordi

Montcada commemora M. Aurèlia Capmany per Sant Jordi El 23 d'abril, el Servei Local de Català va ser present a la fira de Sant Jordi de Montcada amb una petita exposició sobre la vida i obra de l'escriptora i activista Maria Aurèlia Capmany, amb motiu del centenari del seu naixement.
Dilluns, 23 d'abril de 2018

Sant Jordi a Ripollet

Sant Jordi a Ripollet Aquest any l'Oficina de Català de Ripollet ha apostat pel joc en català per celebrar la diada de Sant Jordi. Les frases fetes, l'scrabble gegant i les sopes de lletres han omplert una part de la carpa de la Biblioteca, situada a la plaça de Pere Quart de Ripollet. 
Divendres, 20 d'abril de 2018

Microconverses en català a Montcada

Microconverses en català a Montcada El dimecres 18 d'abril a la tarda va tenir lloc al Cafè Colon de Montcada una activitat pionera al Centre de Normalització Lingüística Vallès Occidental 3: les microconverses o converses exprés en català. Hi van participar una vintena de persones.
Dijous, 19 d'abril de 2018

Mònica Montserrat parla de Fabra a la Fundació Cultural Montcada

Mònica Montserrat parla de Fabra a la Fundació Cultural Montcada El dijous 19 d'abril al vespre més de 60 persones van assistir a l'acte de commemoració del 150è aniversari del naixement de Pompeu Fabra que va tenir lloc a la Fundació Cultural Montcada.
Dimecres, 18 d'abril de 2018

David Vila visita Barberà

David Vila visita Barberà El dimecres 18 d'abril, més d'una vintena d'alumnes dels nivells elemental i suficiència van assistir a la xerrada de David Vila sobre microrelats en català. 

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes