25 anys fent bategar el català

CNL Vallès Occidental 3

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 286 notícies disponibles
Dijous, 21 de desembre de 2017

Activitats per celebrar el Nadal a Barberà

Activitats per celebrar el Nadal a Barberà El dies 20 i 21 de desembre, el SLC de Barberà del Vallès va portar a teme diferents activitats per celebrar les festes de Nadal. 
Dijous, 16 de febrer de 2017

Èxit d'assistència al Cineclub Xiscnèfils de Cerdanyola

Èxit d'assistència al Cineclub Xiscnèfils de Cerdanyola Un centenar de persones, entre alumnes dels cursos de català i participants al Voluntariat per la llengua, assisteix a la projecció de la pel·lícula La propera pell a l'Ateneu de Cerdanyola.
Dimarts, 14 de febrer de 2017

Sant Cugat visita Mataró

Sant Cugat visita Mataró La cloenda del grup de lectura sobre Diamant blau (Care Santos) ha tingut un marc i unes guies immillorables.
Dilluns, 13 de febrer de 2017

Més cinema infantil en català a Cerdanyola, Barberà i Sant Cugat

Més cinema infantil en català a Cerdanyola, Barberà i Sant Cugat L'any 2017 ha començat amb nous cicles de cinema infantil en català (CINC) a tres poblacions del CNL: Sant Cugat, Cerdanyola i Barberà.  Enguany Cinesa Sant Cugat projecta les pel·lícules el primer diumenge de mes a les 12 h fins al juliol.
Divendres, 10 de febrer de 2017

Els adolescents, al SLC de Sant Cugat

Els adolescents, al SLC de Sant Cugat Juanjo fernández proposa 30 manaments per tractar amb els adolescents
Divendres, 27 de gener de 2017

Alumnes de Ripollet van al teatre: 'La plaça del diamant'

Alumnes de Ripollet van al teatre: 'La plaça del diamant' El divendres 27 de gener, 12 alumnes dels cursos de català de Ripollet van anar a l'Auditori Municipal a veure l'obra de teatre La plaça del diamant. 
Dijous, 26 de gener de 2017

Visita guiada al Museu Municipal de Montcada

Visita guiada al Museu Municipal de Montcada Al voltant de 40 alumnes de nivell bàsic van assistir el dijous 26 de gener a la primera visita que fa el Museu Municipal, després de la reforma d'alguna de les sales.
Dilluns, 16 de gener de 2017

Es posa en marxa la modalitat virtual del Voluntariat per la llengua!

Es posa en marxa la modalitat virtual del Voluntariat per la llengua! El Voluntariat per la llengua (VxL) posa en marxa la modalitat virtual del programa per tal que les persones que no poden trobar-se de manera presencial amb la seva parella lingüística ho puguin fer a través de videoconferència. D'aquesta manera, els participants podran practicar el català sense estar condicionats pel lloc on visquin o per qualsevol altre motiu.  
Dijous, 22 de desembre de 2016

Fi del trimestre amb teatre a Cerdanyola

Fi del trimestre amb teatre a Cerdanyola Alumnes dels cursos de català de Cerdanyola i voluntaris lingüístics van celebrar el final del primer trimestre amb una doble representació de l'obra de teatre Quieta nit de Pere Calders.
Dijous, 15 de desembre de 2016

Club de lectura Cafè i Lletres a Badia del Vallès dedicat a Montserrat Roig

Club de lectura Cafè i Lletres a Badia del Vallès dedicat a Montserrat Roig El passat 14 de desembre, l'alumnat dels cursos de nivell bàsic i elemental de català va anar a la Biblioteca Vicente Aleixandre a comentar el llibre El temps de les cireres, en versió de lectura fàcil. 

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes