25 anys fent bategar el català

CNL Vallès Occidental 3

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Sol·licitud d'informació sobre cursos de nivell C2

Curs 2017-18

Durant aquest curs el CNL Vallès Occidental 3 té previstos 3 cursos de nivell C2 o superior en diferents modalitats. El nombre d'hores de curs oscil·la entre 90 i 100. 

Tria una opció

Deixa'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu:

Per inscriure's al curs de nivell C2, cal presentar un certificat de nivell de suficiència o bé acreditar un nivell de llengua adequat per mitjà d'una prova de col·locació del Consorci per a la Normalització Lingüística. Demana dia i hora per fer la prova al servei de català de la teva població.

Les persones que presentin el document d'equiparació per estudis del nivell de suficiència hauran de fer també la prova de col·locació a títol informatiu per a l'alumnat i per al CNL.

Els cursos només es faran si s'arriba a una xifra mínima d'inscrits.

Informació sobre el tractament de dades personals: tal com estableix l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal LOPD, us informem que les dades personals que consten en aquest formulari s'incorporaran al fitxer del Consorci per a la Normalització Lingüística CPNL per a la gestió i informació d'usuaris. El CPNL no realitzarà cessions a tercers sense consentiment de la persona interessada, llevat dels casos disposats per la legislació corresponent. Per exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició al tractament de les dades personals, en els termes i condicions que preveu la LOPD, us heu d'adreçar per escrit al CNL Vallès Occidental 3 (plaça de Sant Ramon, 23-24, 08290 Cerdanyola del Vallès. En cas de denegació de l'exercici de drets, el titular de les dades pot acudir a sol·licitar la tutela de l'Agència Catalana de Protecció de Dades.


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes