Microconverses i jocs lingüístics per fer barri a Sant Cugat

Voluntariat per la llengua

Dissabte 4 de maig, de 10.30 a 14 h, tindrà lloc als jardins de Sant Francesc una nova edició de la jornada Fem Barri!, que com cada any organitza la Xarxa Monestir-Sant Francesc.

En aquesta iniciativa associacions, veïns, entitats i comerços del barri es reuneixen per reforçar vincles i fomentar el sentiment de comunitat. Durant la jornada, es preveu que no hi faltin activitats per a tots els públics, especialment per als menuts, ja que hi haurà contes infantils, un espai de dibuix i una activitat de pintar cares. També s'hi organitzaran activitats esportives diverses i de caire musical. Tot plegat permet interactuar amb els veïns i donar a conèixer el teixit associatiu del barri.

Els col·lectius i serveis municipals que hi participen per donar-se a conèixer són molt variats, com ara centres educatius i culturals. El Servei Local de Català de Sant Cugat del Vallès oferirà l'oportunitat de practicar el català amb microconverses, proposarà jocs lingüístics als assistents i també informarà dels recursos lingüístics a l'abast de la ciutadania.

El Fem Barri! d'enguany compta amb la col·laboració de Sotasons, la pastisseria Sàbat i l'Ajuntament de Sant Cugat.

Jardins de Sant Francesc
Sant Cugat del Vallès

A les 10.30 h.

Vols compartir aquest acte?