25 anys fent bategar el català

CNL de les Terres de l’Ebre

← Inici del CPNL

Altres centres


Voluntariat per la llengua - CNL Terres de l'Ebre

Notícies

Llistant 1 de 10 de 311 notícies disponibles
Dijous, 15 de juny de 2017

Finalitza la temporada de 'Llengua.cat', espai lingüístic a Ràdio Tortosa

Finalitza la temporada de 'Llengua.cat', espai lingüístic a Ràdio Tortosa El dilluns 12 de juny de 2017 va finalitzar la sèptima temporada de l'espai radiofònic Llengua.cat, que s'emet a Ràdio Tortosa els dilluns al matí en la seua programació habitual.  
Dimarts, 6 de juny de 2017

Cursos de català oberts per vacances a les Terres de l’Ebre

Cursos de català oberts per vacances a les Terres de l’Ebre El Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) obre per vacances aquest estiu. 
Dijous, 1 de juny de 2017

Final del curs Inicial a la Raval de Cristo

Final del curs Inicial a la Raval de Cristo Final del curs Inicial que s'ha impartit per a mares nouvingudes a l'Escola de la Raval de Cristo ZER (Roquetes). En aquest centre també es porta a terme el programa Voluntariat per la llengua, amb la participació de les monitores de menjador i les mares nouvingudes.
Dissabte, 27 de maig de 2017

Ruta de les Fortificacions Modernes, organitzada per Amics dels Castells

Ruta de les Fortificacions Modernes, organitzada per Amics dels Castells La Ruta de les Fortificacions, organitzada per Amics dels Castells, va comptar amb la participació de 20 persones entre alumnes del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) i membres del Voluntariat per la llengua
Dijous, 25 de maig de 2017

Tertúlia sobre el llibre 'Mar i cel', d'Àngel Guimerà

Tertúlia sobre el llibre 'Mar i cel', d'Àngel Guimerà Dins de les activitats del Club de Lectura Fàcil de Tortosa, el dijous 25 de maig, a les 17.30 h, es va portar a terme la tertúlia sobre el llibre del mes, Mar i cel, d'Àngel Guimerà, adaptat a lectura fàcil dins de la col·lecció Kalafat, d'Editorial Castellnou.
Dilluns, 22 de maig de 2017

Jornada de Llengua als Mitjans de Comunicació de les Terres de l'Ebre

Jornada de Llengua als Mitjans de Comunicació de les Terres de l'Ebre El dimecres 24 de maig es va celebrar la Jornada de Llengua als Mitjans de Comunicació de les Terres de l'Ebre (programa) promoguda pels Serveis Territorials de Cultura a les Terres de l'Ebre i organitzada per la Direcció General de Política Lingüística.
Dijous, 11 de maig de 2017

Visita didàctica al Museu de Tortosa

Visita didàctica al Museu de Tortosa El dijous dia 11 de maig a les 17.00 h es va fer una visita didàctica al Museu de Tortosa, amb el guiatge de Núria Segarra, de l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Tortosa, expressament per a alumnes i parelles lingüístiques del CNL Terres de l'Ebre.
Divendres, 21 d'abril de 2017

Revetlla de Sant Jordi a la Biblioteca de Tortosa

Revetlla de Sant Jordi a la Biblioteca de Tortosa Dins de les activitats de la Revetlla de Sant Jordi que va organitzar la Biblioteca de Tortosa, tingué lloc, com cada any, el lliurament de premis als millors lectors, entre els quals els del Club de Lectura Fàcil, coordinat per Ester Martí, dinamitzadora del Voluntariat per la llengua al Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE).
Dijous, 6 d'abril de 2017

Club de Lectura Fàcil de Tortosa: tertúlia sobre 'El gos de Baskerville'

Club de Lectura Fàcil de Tortosa: tertúlia sobre 'El gos de Baskerville' Dins de les activitats del Club de Lectura Fàcil de Tortosa, el dijous 6 d'abril, a les 17.00 h va tenir lloc la tertúlia sobre el llibre escollit per llegir durant els mesos de març i abril a la Biblioteca Marcel·lí Domingo. En aquest cas va ser sobre El gos de Baskerville, d'Arthur Conan Doyle, autor de la famosa saga de novel·les de misteri amb el detectiu Sherlock Holmes com a protagonista.
Dijous, 20 d'abril de 2017

L'edició 2017 de la publicació literària 'Tastets' arriba per Sant Jordi

L'edició 2017 de la publicació literària 'Tastets' arriba per Sant Jordi La seu territorial d'Òmnium Cultural de les Terres de l'Ebre i el Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE), amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat, han editat per sèptim any consecutiu l'opuscle Tastets 2017.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes