25 anys fent bategar el català

CNL de les Terres de l’Ebre

← Inici del CPNL

Altres centres


Voluntariat per la llengua - CNL Terres de l'Ebre

Notícies

Llistant 1 de 10 de 336 notícies disponibles
Dimecres, 28 de febrer de 2018

Torna el cinema infantil en català (CINC) a Roquetes

Torna el cinema infantil en català (CINC) a Roquetes Del 17 de febrer al 17 de març del 2018 se celebra una nova edició del cicle Cinema Infantil en Català (CINC) a les sales Ocine de Roquetes (c. Servero Ochoa, 4).
Dijous, 22 de febrer de 2018

Acte del Dia de la Llengua Materna a Amposta

Acte del Dia de la Llengua Materna a Amposta Alumnes dels cursos de català que imparteix el Servei Comarcal de Català del Montsià van participar a l'acte commemoratiu del Dia Internacional de la Llengua Materna, el dia 21 de febrer, a la Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó.
Dimecres, 21 de febrer de 2018

Dia de la Llengua Materna a Tortosa

Dia de la Llengua Materna a Tortosa El dimecres 21 de febrer a les 16.30 h se celebrà el Dia de la Llengua Materna a la Biblioteca Marcel·lí Domingo, de Tortosa. Hi assistiren 80 persones.
Dimarts, 20 de febrer de 2018

21 de febrer, Dia Internacional de la Llengua Materna

21 de febrer, Dia Internacional de la Llengua Materna El novembre de 1999, la Conferència General de l'Organització de les Nacions Unides per a l'Educació, la Ciència i la Cultura (UNESCO) va proclamar el dia 21 de febrer Dia Internacional de la Llengua Materna, amb l'objectiu de promoure la diversitat lingüística i el plurilingüisme.  
Dilluns, 12 de febrer de 2018

Convoquen el premi de relats curts a Internet Llibresebrencs.org

Convoquen el premi de relats curts a Internet Llibresebrencs.org S'ha convocat el premi Llibresebrencs.org de relats curts a Internet per a joves de la Ribera d'Ebre, la Terra Alta, el Baix Ebre, el Montsià, el Priorat, el Baix Cinca, el Matarranya, els Ports o el Maestrat.
Dijous, 25 de gener de 2018

Tertúlia sobre el llibre 'L'Odissea', d'Homer, al Club de Lectura Fàcil de Tortosa

Tertúlia sobre el llibre 'L'Odissea', d'Homer, al Club de Lectura Fàcil de Tortosa Dins de les activitats del Club de Lectura Fàcil de Tortosa i del Voluntariat (VxL) per la llengua, el dijous 25 de gener va tenir lloc la tertúlia sobre el llibre escollit per llegir durant el mes: L'Odissea, d'Homer, en adaptació a lectura fàcil de Ramon Alberich.
Divendres, 12 de gener de 2018

Nova convocatòria de les proves anuals per acreditar el coneixement de català dels cinc nivells a 18 localitats

Nova convocatòria de les proves anuals per acreditar el coneixement de català dels cinc nivells a 18 localitats La Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura obre, el proper 29 de gener, la inscripció a les proves per obtenir els certificats de llengua catalana del nivell bàsic (A2), nivell elemental (B1), nivell intermedi (B2), nivell de suficiència (C1) i nivell superior (C2). Els certificats acrediten cinc nivells de competència lingüística en català, d'acord amb Marc europeu comú de referència per a les llengües (MECR)del Consell d'Europa.  
Dijous, 14 de desembre de 2017

Club de Lectura Fàcil de Tortosa: tertúlia sobre el llibre 'Romeo i Julieta', de William Shakespeare

Club de Lectura Fàcil de Tortosa: tertúlia sobre el llibre 'Romeo i Julieta', de William Shakespeare Dins de les activitats del Club de Lectura Fàcil de Tortosa, el dijous 14 de desembre, a les 17.30 h, va tenir lloc a la Biblioteca Marcel·lí Domingo la tertúlia sobre el llibre Romeo i Julieta, de William Shakespeare, en adaptació a lectura fàcil per part d'Helena O'Callaghan.
Dimecres, 13 de desembre de 2017

Presentació del programa Voluntariat per la llengua a l'Ametlla de Mar

Presentació del programa Voluntariat per la llengua a l'Ametlla de Mar En el marc de les activitats del Voluntariat per la llengua a les Terres de l'Ebre, el dimecres 13 de desembre es va presentar el programa al Telecentre de l'Ametlla de Mar.
Dimarts, 12 de desembre de 2017

Torna la campanya "I tu, jugues en català?"' 2017 amb 21 establiments adherits a les Terres de l'Ebre

Torna la campanya Vint-i-un establiments de les Terres de l'Ebre, de les poblacions d'Amposta, Batea, Bot, Corbera d'Ebre, Deltebre, la Fatarella, Flix, Gandesa, Móra d'Ebre, Sant Carles de la Ràpita i Tortosa, s'han adherit a la campanya "I tu, jugues en català?" 2017, una iniciativa que dóna a conèixer l'oferta comercial de jocs i joguets en català coincidint amb les dates de Nadal i Reis.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes