L'exposició "Quan parles fas màgia" visita Alcanar

Voluntariat per la llengua, Difusió

La mostra romandrà al Casal Cívic i Comunitari fins al 2 de gener de 2024

Dins de les activitats per promoure el programa Voluntariat per la llengua (VxL), el 14 de desembre es va presentar l'exposició "Quan parles fas màgia" als voluntaris i aprenentes d'Alcanar. Tot i que la dinamitzadora del VxL només anava a muntar-hi l'exposició, els voluntaris van avisar el grup d'aprenentes perquè acudissin al Casal Cívic i Comunitari a veure-la i tenir un canvi d'impressions. 

El resultat va ser una presentació improvisada de l'exposició i una conversa entre la responsable del Casal i tots els participants al VxL sobre el bon funcionament del programa i les profitoses trobades entre el voluntariat canareu i les aprenentes nouvingudes, la majoria provinents del Marroc, però també de França, Armènia, Algèria i Romania. Un bon exemple d'ús social de la llengua.

Es va aprofitar l'ocasió per lliurar diversos materials de conversa al VxL local i el joc de memòria basat en la campanya "Català de proximitat", elaborat pel Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?