Notícies

 1. Propera inscripció als cursos Parla.cat 100% en línia

  S'obre un nou període de matrícules per als cursos del Parla.cat 100% en línia amb tutor dels nivells bàsic, elemental, intermedi i suficiència.

  Cursos de català > En línia > Parla.cat

 2. Inscripcions a les proves per obtenir els certificats de coneixement de català

  S’inicia el període per fer inscripcions per obtenir certificats de coneixement de català.

  Cursos de català > Inscripcions

 3. Campanya per a impulsar el català al comerç de Tortosa

  El Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l’Ebre (CNLTE) està realitzant la sensibilització de l’ús del català al comerç a una quarantena d’establiments de Tortosa regentats per persones nouvingudes.

  Sensibilització > Campanyes

 4. Nou curs de català oral EP! Escolta i Parla a Tortosa

  La Direcció General de Política Lingüística i el Consorci per a la Normalització Lingüística han creat el curs oral de català Ep! Escolta i Parla.

  Acolliment > Ep, escolta i parla!

 5. Voluntariat en conversa a Tortosa

  Es reprèn el programa Voluntariat per la Llengua (VxL) a Tortosa a través de l’activitat Voluntariat en conversa, que tindrà lloc cada dijous, de 17.30 h a 18.30 h, al Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l’Ebre (CNLTE).

  Voluntariat per la llengua > Activitats

 6. Horari del CNL de les Terres de l'Ebre durant el període nadalenc

  Tots els serveis del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) romandran tancats des de dimarts 25 de desembre de 2019 fins a dimecres 1 de gener de 2020, ambdós inclosos, per vacances de Nadal. Els dies 2 i 3 de gener de 2020 només hi haurà atenció al públic a la seu del CNLTE (pl. dels Dolors, 1, 3r de Tortosa, tel. 977 51 07 20). El dia 7 de gener de 2019, tots els serveis recuperaran l'activitat i els horaris habituals.

   

  Altres

 7. Sessió sobre llenguatge igualitari per als ajuntaments de la Ribera d'Ebre

  El Servei Comarcal de Català de la Ribera d'Ebre va impartir una activitat formativa sobre els usos del llenguatge administratiu no androcèntric, el divendres 13 de desembre, de les 12 h a les 14 h, a la seu del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre. 

  Administració pública > Administració local

 8. El Voluntariat per la llengua, a la televisió

  Amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Voluntariat, el dia 13 de desembre, a les 19.00, La Xarxa TV va emetre en directe entrevistes amb persones participants al Voluntariat per la llengua (VxL) al Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) al programa Connecti.cat.

  Voluntariat per la llengua

 9. Tertúlia del Club de Lectura Fàcil de Tortosa

  Dins de les activitats del Club de Lectura Fàcil de Tortosa, el 21 de novembre de 2019, va tenir lloc una tertúlia sobre el llibre 'La casa sota la sorra',  a la sala de lectura de la Biblioteca Marcel·lí Domingo.

  Llengua i cultura

 10. Cinta Espuny, nova presidenta del Consell del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

  Cinta Espuny i Vidal ha estat nomenada  presidenta del Consell del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de les Terres de l'Ebre en substitució de l'exregidora d'Ensenyament de l'Ajuntament de Tortosa, Anna Algueró Caballé, que ha exercit aquest càrrec en els darrers quatre anys, concretament des del desembre de 2015. 

  Altres