25 anys fent bategar el català

CNL de les Terres de l’Ebre

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimarts, 12 de desembre de 2017

Torna la campanya "I tu, jugues en català?"' 2017 amb 21 establiments adherits a les Terres de l'Ebre

Vint-i-un establiments de les Terres de l'Ebre, de les poblacions d'Amposta, Batea, Bot, Corbera d'Ebre, Deltebre, la Fatarella, Flix, Gandesa, Móra d'Ebre, Sant Carles de la Ràpita i Tortosa, s'han adherit a la campanya "I tu, jugues en català?" 2017, una iniciativa que dóna a conèixer l'oferta comercial de jocs i joguets en català coincidint amb les dates de Nadal i Reis.

Torna la campanya

La campanya vol fer visibles aquests productes en català als establiments especialitzats, amb la voluntat de facilitar-ne la compra i fomentar-ne el consum. Enguany l'aplicació mòbil de la campanya incorpora noves funcionalitats. El cercador de jocs i joguines (amb 640 referències) permet ara ampliar els camps de cerca per obtenir uns resultats més acurats, mostra jocs relacionats amb la cerca efectuada i també hi ha l'opció que cada usuari valori els jocs.

A banda de l'aplicació, la campanya disposa d'un web que inclou el catàleg amb l'oferta completa de jocs i joguets existents en català al mercat i del cercador de jocs en línia que permet al consumidor localitzar els productes que incorporen la llengua catalana.

Des del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) s'han visitat els comerços dedicats a la venda de jocs i joguets al territori i s'ha distribuït el material de la campanya entre als establiments adherits. Una dispensador de fullets de color roig amb l'eslògan "I tu, jugues en català?" identifica les botigues de joguines col·laboradores.

És el quint any consecutiu que es du a terme la campanya a les Terres de l'Ebre. L'any 2013 es va iniciar amb l'adhesió dels primers catorze establiments. Els comerços participants es comprometen a posar a l'abast dels consumidors jocs i joguets en català.


 


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes