25 anys fent bategar el català

CNL de les Terres de l’Ebre

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 814 notícies disponibles
Dijous, 24 de maig de 2018

Club de Lectura Fàcil de Tortosa: tertúlia sobre el llibre 'El Corsari Negre'

Club de Lectura Fàcil de Tortosa: tertúlia sobre el llibre 'El Corsari Negre' Dins de les activitats del Club de Lectura Fàcil de Tortosa, el dia 24 de maig a les 17.30 h, va tindre lloc una tertúlia sobre el llibre El Corsari Negre, a la Biblioteca Marcel·lí Domingo.
Dimecres, 23 de maig de 2018

Arriba l'edició 2018 dels 'Tastets' de lletres ebrenques

Arriba l'edició 2018 dels 'Tastets' de lletres ebrenques La seu territorial d'Òmnium Cultural de les Terres de l'Ebre i el Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE), han editat per octau any consecutiu l'opuscle 'Tastets' de lletres ebrenques, corresponent a l'any 2018.
Dimarts, 22 de maig de 2018

Participació del Voluntariat per la llengua a l'ArtXiBarri 2018 de Tortosa

Participació del Voluntariat per la llengua a l'ArtXiBarri 2018 de Tortosa El divendres 18 de maig se celebrà l'ArtXiBarri 2008 al nucli antic de Tortosa, amb la col·laboració del Voluntariat per la llengua
Divendres, 18 de maig de 2018

L'espai de creació URVIART dedica una exposició a Pompeu Fabra al campus Terres de l'Ebre

L'espai de creació URVIART dedica una exposició a Pompeu Fabra al campus Terres de l'Ebre  L'#ACCIÓ 10 de l'Espai de Creació Col·lectiva URVIART del campus Terres de l'Ebre de la Universitat Rovira i Virgili (URV) presenta una exposició dedicada a la figura de Pompeu Fabra, que es podrà visitar fins al 30 de juny, al vestí9bul de l'pedifici universitari de Tortosa.
Dimecres, 16 de maig de 2018

Gandesa commemora amb una conferència l'Any Fabra

Gandesa commemora amb una conferència l'Any Fabra El dia 16 de maig, a les 19.30 h, va tindre lloc al Casal de la Joventut de Gandesa la conferència "Pompeu Fabra, la persona i l'obra", a càrrec de Miquel Àngel Pradilla, professor titular de Fonètica i Fonologia i de Sociolingüística al Departament de Filologia Catalana de la Universitat Rovira i Virgili (URV), i membre numerari de la Secció Filològica de l'Institut d'Estudis Catalans (IEC). L'acte el va presentar Carles Luz, alcalde de la ciutat.
Divendres, 11 de maig de 2018

Presentació del llibre 'Terres de l'Ebre i Matarranya encisadores' a Aldover

Presentació del llibre 'Terres de l'Ebre i Matarranya encisadores' a Aldover El dia 11 de maig va tindre lloc al Centre de Lectura d'Aldover la presentació del llibre 'Terres de l' Ebre i Matarranya encisadores', de Vicent Pellicer Ollés. L'acte va consistir en un recital poètic amb la intervenció de Ricardo Gascón, Jesús M. Tibau, Valer Gisbert, Montse Pallarés, Pili Alegria, Montse Boldú, Emigdi Subirats, Sílvia Panisellio i Ivan Benet. 
Dijous, 3 de maig de 2018

L'assessorament en proves de selecció de personal de l'Administració local, un servei cada cop més usat

L'assessorament en proves de selecció de personal de l'Administració local, un servei cada cop més usat Cada cop és més habitual que les administracions locals del territori sol·licitin l'assessorament del Consorci a l'hora d'organitzar els seus processos selectius, bé siguin concursos, oposicions, borses de treball, etc.
Dimecres, 2 de maig de 2018

Finalitzen els cursos de català per a adults a l'Ametlla de Mar

Finalitzen els cursos de català per a adults a l'Ametlla de Mar El passat divendres 27 d'abril van finalitzar les sessions d'ortografia a l'Ametlla de Mar organitzades pel Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE).
Divendres, 27 d'abril de 2018

Lectura de fragments del llibre 'Tant de gust... Senyor Fabra' per a celebrar Sant Jordi a Tortosa

Lectura de fragments del llibre 'Tant de gust... Senyor Fabra' per a celebrar Sant Jordi a Tortosa El passat dilluns 23 d'abril, coincidint amb la diada de Sant Jordi, un grup del curs de català del nivell Bàsic 3 del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) a Tortosa va realitzar una activitat de lectura a l'aula.
Dijous, 26 d'abril de 2018

Experiències del Voluntariat per la llengua a Santa Bàrbara

Experiències del Voluntariat per la llengua a Santa Bàrbara Dins dels actes de la Setmana Cultural de Santa Bàrbara, el dijous dia 26 d'abril, a les 18.00 h, al Bar Restaurant DTapes, va tenir lloc la tertúlia sobre experiències del Voluntariat per la llengua a la població, amb intervencions de voluntaris i aprenents.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes