25 anys fent bategar el català

CNL de les Terres de l’Ebre

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 694 notícies disponibles
Dimecres, 18 de gener de 2017

El segon cicle de sociolingüística a les Terres de l'Ebre abordarà la situació de la llengua catalana a l'escola i entre els joves

El segon cicle de sociolingüística a les Terres de l'Ebre abordarà la situació de la llengua catalana a l'escola i entre els joves El II Cicle de Conferències sobre Sociolingüística a les Terres de l'Ebre "Llengua, societat i poder", porta enguany el títol de "L'escola i la revitalització del català: la llengua a l'aula i al pati". Així aquest nou cicle organitzat conjuntament per l'Antena Cultural Tortosa de la URV, Òmnium, el col·lectiu Som Escola i el Consorci per a la Normalització Lingüística, abordarà la situació de la llengua catalana a l'escola i entre els joves, així com el sentit de la immersió lingüística a les escoles del país, entre altres aspectes.
Dilluns, 16 de gener de 2017

Es posa en marxa la modalitat virtual del Voluntariat per la llengua

Es posa en marxa la modalitat virtual del Voluntariat per la llengua El Voluntariat per la llengua (VxL) posa en marxa la modalitat virtual del programa per tal que les persones que no poden trobar-se de manera presencial amb la seva parella lingüística ho puguin fer a través de videoconferència. 
Dissabte, 14 de gener de 2017

La directora general de Política Lingüística presideix la primera reunió de la Comissió per la Llengua de les Terres de l'Ebre

La directora general de Política Lingüística presideix la primera reunió de la Comissió per la Llengua de les Terres de l'Ebre La directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa, va presidir el passat dia 12 de gener 2017, a Tortosa, la primera reunió de treball de la Comissió per la Llengua de les Terres de l'Ebre.  
Divendres, 13 de gener de 2017

Alumnat d'un curs de català per a persones aturades del Montsià aporta aliments per als refugiats de Grècia

Alumnat d'un curs de català per a persones aturades del Montsià aporta aliments per als refugiats de Grècia Aquesta setmana, en el marc de les classes de català del curs Bàsic (curs patrocinat pel Servei d'Ocupació de Catalunya), que s'imparteix al Consell Comarcal del Montsià, els alumnes han fet la seua aportació d'ajuda humanitària per als dos camps de refugiats de Grècia. L'aula ha esdevingut, per tant, un punt de recollida més de tots els que s'han establert en diverses poblacions de les Terres de l'Ebre.
Divendres, 23 de desembre de 2016

El Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre impulsa la campanya de Nadal

El Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre impulsa la campanya de Nadal El Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) ha impulsat un any més la tradicional campanya nadalenca de dinamització lingüística, adreçada als infants i a les famílies. 
Dijous, 15 de desembre de 2016

Tertúlia del Club de Lectura Fàcil de Tortosa

Tertúlia del Club de Lectura Fàcil de Tortosa Dins de les activitats del Club de Lectura Fàcil de Tortosa, que coordina des del 2006 Ester Martí, tècnica del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE), el dijous 15 de desembre va tenir lloc la tertúlia sobre el llibre Catalunya 1714, que resumeix la història de l'11 de setembre de 1714 i de la Guerra de Successió.
Dimarts, 13 de desembre de 2016

Nou període d'inscripció als cursos de català Parla.cat 100% en línia

Nou període d'inscripció als cursos de català Parla.cat 100% en línia S'ha obert un nou període d'inscripció als cursos de català Parla.cat 100% en línia dels nivells bàsic, elemental, intermedi i de suficiència.  
Dimarts, 13 de desembre de 2016

Voluntaris i aprenents celebren el 10è aniversari de la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa

Voluntaris i aprenents celebren el 10è aniversari de la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa Enguany se celebra el 10è aniversari de la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa, inaugurada al 2006. En aquest equipament, des d'un primer moment, el Voluntariat per la llengua hi ha tingut un espai de trobada, conversa i lectura. 
Dimecres, 7 de desembre de 2016

Nou període d'inscripció als cursos de català per a adults a les Terres de l'Ebre

Nou període d'inscripció als cursos de català per a adults a les Terres de l'Ebre El Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) fa pública l'oferta dels cursos de català del segon trimestre del període 2016-2017, organitzats des dels serveis de català de Tortosa, el Baix Ebre, el Montsià, la Terra Alta i la Ribera d'Ebre.
Dijous, 1 de desembre de 2016

Els alumnes del Montsià es posen el llaç roig del Dia Mundial contra la Sida

Els alumnes del Montsià es posen el llaç roig del Dia Mundial contra la Sida El grup d'alumnes del curs de català de nivell bàsic 1 que s'imparteix al Consell Comarcal del Montsià s'ha sumat a les accions que tenen lloc a la comarca amb motiu de la commemoració del Dia Mundial contra la Sida l'1 de desembre.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes