25 anys fent bategar el català

CNL de les Terres de l’Ebre

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 758 notícies disponibles
Divendres, 20 d'octubre de 2017

Programa número 200 de 'Llengua.cat', espai lingüístic a Ràdio Tortosa

Programa número 200 de 'Llengua.cat', espai lingüístic a Ràdio Tortosa El dilluns dia 23 d'octubre de 2017 s'emet el número 200 del programa Llengua.cat a Ràdio Tortosa (103.3 FM).  L'espai radiofònic, de 15 minuts de durada, ha arribat enguany a la seua octava temporada en antena.
Dimecres, 18 d'octubre de 2017

El vuitè quadern d'activitats per al Voluntariat lingüístic "Parlem tu i jo" se centra en la salut

El vuitè quadern d'activitats per al Voluntariat lingüístic El nou quadern de la col·lecció "Parlem Tu i Jo", que té per objectiu promoure la pràctica oral de la llengua catalana i reforçar-ne l'aprenentatge a través de la lectura, es titula La Salut. La Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura publica aquest material en format digital i també en format paper perquè hi puguin treballar les parelles lingüístiques d'arreu de Catalunya.
Dilluns, 16 d'octubre de 2017

Obert el termini d'inscripció a un curs de nivell Inicial a Gandesa

Obert el termini d'inscripció a un curs de nivell Inicial a Gandesa El Servei Comarcal de Català de la Terra Alta organitza un curs de català de nivell Inicial a Gandesa, adreçat a persones no catalanoparlants de la comarca de la Terra Alta.
Dimecres, 11 d'octubre de 2017

La Comissió informa de les actuacions de foment de la llengua

La Comissió informa de les actuacions de foment de la llengua La Comissió per la Llengua de les Terres de l'Ebre es va reunir el 28 de setembre per informar de les diverses actuacions de foment la llengua catalana. Aquests que comentarem són els punts principals de la reunió, que es va fer, com és habitual, al Palau Oliver de Boteller de Tortosa.
Dimecres, 11 d'octubre de 2017

Nova edició del cicle Cinema Infantil en Català (CINC) a Roquetes

Nova edició del cicle Cinema Infantil en Català (CINC) a Roquetes Del 21 d'octubre al 18 de novembre de 2017 tindrà lloc una nova edició del cicle Cinema Infantil en Català (CINC) a les sales Ocine de  Roquetes (c. Servero Ochoa, 4). Les sessions tindran lloc els dissabtes, a partir de les16.00 h, amb un preu d'entrada de  4,20 € (petits i grans).
Dilluns, 9 d'octubre de 2017

Comença una nova temporada de 'Llengua.cat', espai lingüístic a Ràdio Tortosa

Comença una nova temporada de 'Llengua.cat', espai lingüístic a Ràdio Tortosa L'emissora municipal Ràdio Tortosa (103.3 FM) iniciarà el dilluns 2 d'octubre la nova temporada radiofònica, amb la incorporació a la graella de l'espai Llengua.cat, amb la col·laboració del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE).
Dimecres, 4 d'octubre de 2017

Campanya per a promoure la premsa en català a l'hostaleria i les perruqueries de Tortosa

Campanya per a promoure la premsa en català a l'hostaleria i les perruqueries de Tortosa El Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) ha impulsat una campanya per a promoure la presència de premsa en català als establiments d'hostaleria i a les perruqueries de Tortosa.
Dimecres, 4 d'octubre de 2017

Nou període de matriculació als cursos Parla.cat en línia

Nou període de matriculació als cursos Parla.cat en línia A l'octubre s'obrirà un nou període de matrícules per als cursos del Parla.cat 100% en línia amb tutor dels nivells Bàsic, Elemental, Intermedi i de Suficiència.
Dijous, 28 de setembre de 2017

Ajuts per a les empreses que volen millorar la seva presència digital

Ajuts per a les empreses que volen millorar la seva presència digital S'ha publicat al DOGC una Resolució per la qual s'obre la convocatòria per concedir subvencions a empreses dels sectors del comerç al detall, dels serveis, l'artesania i la moda amb l'objectiu de promoure aquests sectors i fomentar-ne la competitivitat i la qualitat.
Dimecres, 27 de setembre de 2017

Comencen els cursos de català per a adults a les Terres de l'Ebre amb 380 alumnes inscrits

Comencen els cursos de català per a adults a les Terres de l'Ebre amb 380 alumnes inscrits Un total de 383 alumnes s'han inscrit als cursos de català 2017-2018 que imparteix el Consorci per a la Normalització Lingüística a l'Ametlla de Mar, Amposta, Gandesa, Móra d'Ebre i Tortosa. 

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes