25 anys fent bategar el català

CNL de les Terres de l’Ebre

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 795 notícies disponibles
Divendres, 23 de març de 2018

Vacances de Pasqua del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

Vacances de Pasqua del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre El Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) i els serveis comarcals de català del Baix Ebre, el Montsià, la Terra Alta i la  Ribera d'Ebre, i el Servei Local de Català de Tortosa romandran tancats del dilluns 23 de març al dilluns 2 d'abril, ambdós inclosos, per vacances de Pasqua.
Dijous, 22 de març de 2018

Acte de celebració del Dia Mundial de la Poesia a Tortosa

Acte de celebració del Dia Mundial de la Poesia a Tortosa El Dia Mundial de la Poesia a Tortosa es va celebrar el 21 de març de 2018 amb un vespre d'actes al voltant d'aquest gènere literari, organitzat pels Serveis Territorials del Departament de Cultura de la Generalitat a les Terres de l'Ebre. 
Dijous, 22 de març de 2018

Final del curs Inicial a la Raval de Cristo

Final del curs Inicial a la Raval de Cristo Com a final de curs del nivell Inicial per a pares i mares que es va organitzar a l'Escola ZER Raval de Cristo (Roquetes), el dia 20 de març, la professora va organitzar un taller de mandales, que després va servir perquè cada alumna confeccionés un àlbum amb els treballs fets al llarg del curs.
Divendres, 16 de març de 2018

Presentació de 'Memòries de l'exili mexicà (1943-1956)', d'Artur Bladé i Desumvila

Presentació de 'Memòries de l'exili mexicà (1943-1956)', d'Artur Bladé i Desumvila El  dia 15 de març va tindre lloc a la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa la presentació del llibre 'Memòries de l'exili mexicà (1943-1956)', de les obres completes d'Artur Bladé i Desumvila. 
Dijous, 15 de març de 2018

Nous cursos Parla.cat 100% en línia

Nous cursos Parla.cat 100% en línia El Consorci per a la Normalització Lingüística obrirà aquest mes de març un nou període de matrícules per als cursos del Parla.cat 100% en línia amb tutor dels nivells Bàsic, Elemental, Intermedi i Suficiència.
Dijous, 8 de març de 2018

Tertúlia del Club de Lectura Fàcil de Tortosa sobre el llibre 'Sindbad el Mariner'

Tertúlia del Club de Lectura Fàcil de Tortosa sobre el llibre 'Sindbad el Mariner' Dins de les activitats del Club de Lectura Fàcil de Tortosa, el dijous 8 de març, a les 17.30 h, a la Biblioteca Marcel·lí Domingo, es va fer la tertúlia sobre el llibre Sindbad el Mariner. També es va commemorar el 8 de març.
Dimarts, 6 de març de 2018

Comencen els cursos de català per a persones aturades del programa Aprèn.cat 2017-2018 al Montsià

Comencen els cursos de català per a persones aturades del programa Aprèn.cat 2017-2018 al Montsià El dia 1 de març va començar a Amposta el primer dels tres cursos de català per a persones aturades organitzats en el programa Aprèn.cat a la comarca del Montsià, finançats pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC).
Dilluns, 5 de març de 2018

Els alumnes del curs Inicial 2 visiten monuments de Tortosa

Els alumnes del curs Inicial 2 visiten monuments de Tortosa El passat dijous 1 de març, alumnes del curs de català per a adults del nivell Inicial 2 impartit pel Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) a Tortosa van visitar diferents serveis i monuments de Tortosa, aprofitant que era l'últim dia de curs. 
Dimecres, 28 de febrer de 2018

La Comissió de les Terres de l'Ebre tracta sobre els actes de l'Any Pompeu Fabra al territori

La Comissió de les Terres de l'Ebre tracta sobre els actes de l'Any Pompeu Fabra al territori La Comissió per la Llengua de les Terres de l'Ebre es va reunir el 22 de febrer de 2018, al Palau Oliver de Boteller de Tortosa, per informar de les diverses actuacions de foment la llengua catalana al territori.
Dimecres, 28 de febrer de 2018

Ponències de la matinal de llengua sobre acolliment lingüístic a les Terres de l'Ebre

Ponències de la matinal de llengua sobre acolliment lingüístic a les Terres de l'Ebre La Direcció General de Política Lingüística ha publicat les ponències de la Matinal de llengua "L'acolliment lingüístic a les Terres de l'Ebre", que va tindre lloc el dimarts 19 de desembre, de 12 a 14 h, als Serveis Territorials de Cultura. Sala Gerard Vergés (c. Jaume Ferran i Clua, 4 - Tortosa).

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes