25 anys fent bategar el català

CNL de les Terres de l’Ebre

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 776 notícies disponibles
Divendres, 12 de gener de 2018

Nova convocatòria de les proves anuals per acreditar el coneixement de català dels cinc nivells a 18 localitats

Nova convocatòria de les proves anuals per acreditar el coneixement de català dels cinc nivells a 18 localitats La Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura obre, el proper 29 de gener, la inscripció a les proves per obtenir els certificats de llengua catalana del nivell bàsic (A2), nivell elemental (B1), nivell intermedi (B2), nivell de suficiència (C1) i nivell superior (C2). Els certificats acrediten cinc nivells de competència lingüística en català, d'acord amb Marc europeu comú de referència per a les llengües (MECR)del Consell d'Europa.  
Divendres, 22 de desembre de 2017

Postals nadalenques per a celebrar el final del trimestre a la Terra Alta

Postals nadalenques per a celebrar el final del trimestre a la Terra Alta L'alumnat del curs de català de nivell Intermedi del Consell Comarcal de la Terra Alta ha tancat el trimestre amb una tasca de confecció de postals nadalenques.
Dijous, 14 de desembre de 2017

Club de Lectura Fàcil de Tortosa: tertúlia sobre el llibre 'Romeo i Julieta', de William Shakespeare

Club de Lectura Fàcil de Tortosa: tertúlia sobre el llibre 'Romeo i Julieta', de William Shakespeare Dins de les activitats del Club de Lectura Fàcil de Tortosa, el dijous 14 de desembre, a les 17.30 h, va tenir lloc a la Biblioteca Marcel·lí Domingo la tertúlia sobre el llibre Romeo i Julieta, de William Shakespeare, en adaptació a lectura fàcil per part d'Helena O'Callaghan.
Dimecres, 13 de desembre de 2017

Presentació del programa Voluntariat per la llengua a l'Ametlla de Mar

Presentació del programa Voluntariat per la llengua a l'Ametlla de Mar En el marc de les activitats del Voluntariat per la llengua a les Terres de l'Ebre, el dimecres 13 de desembre es va presentar el programa al Telecentre de l'Ametlla de Mar.
Dimarts, 12 de desembre de 2017

Torna la campanya "I tu, jugues en català?"' 2017 amb 21 establiments adherits a les Terres de l'Ebre

Torna la campanya Vint-i-un establiments de les Terres de l'Ebre, de les poblacions d'Amposta, Batea, Bot, Corbera d'Ebre, Deltebre, la Fatarella, Flix, Gandesa, Móra d'Ebre, Sant Carles de la Ràpita i Tortosa, s'han adherit a la campanya "I tu, jugues en català?" 2017, una iniciativa que dóna a conèixer l'oferta comercial de jocs i joguets en català coincidint amb les dates de Nadal i Reis.
Dimarts, 5 de desembre de 2017

Una cinquantena de treballadors i càrrecs electes de l'Ajuntament de Tortosa es formen en llenguatge igualitari

Una cinquantena de treballadors i càrrecs electes de l'Ajuntament de Tortosa es formen en llenguatge igualitari El Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) ha format durant el 2017 un total de 53 treballadors i càrrecs electes de l'Ajuntament de Tortosa en llenguatge administratiu igualitari.
Divendres, 1 de desembre de 2017

Els serveis de català del CNLTE tancaran el dia 7 de desembre per dia de lliure organització

Els serveis de català del CNLTE tancaran el dia 7 de desembre per dia de lliure organització Els serveis de català del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) tancaran el dia 7 de desembre per dia de lliure organització a Tortosa, Gandesa i Móra d'Ebre, i per festa local a Amposta.
Divendres, 24 de novembre de 2017

Participació del CNLTE en els actes del Dia per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones

Participació del CNLTE en els actes del Dia per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones Amb motiu de la commemoració del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones, que té lloc el 25 de novembre de cada any, el Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) s'ha sumat als actes organitzats per les institucions del territori.
Dimecres, 22 de novembre de 2017

Lliurament de certificats als alumnes d'un curs de català inicial a l'Ametlla de Mar

Lliurament de certificats als alumnes d'un curs de català inicial a l'Ametlla de Mar El passat divendres, 17 de novembre, va finalitzar un curs Inicial 1, impartit a l'Ametlla de Mar, d'una durada de 45 hores. S'hi van inscriure un total de 20 alumnes, procedents de diversos països. 
Dimarts, 14 de novembre de 2017

Finalitza el curs de català inicial organitzat al Montsià

Finalitza el curs de català inicial organitzat al Montsià El 18 de setembre va començar a Amposta un curs de català Inicial que es va impartir de les 9.00 a les 11.00 hores, els dilluns, els dimecres i els divendres, fins al 13 de novembre.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes