El SLC de Rubí participa en la nova edició del Rubimot

Ús professional

Establiments de la zona del Mercat i els paradistes exposen els cartells del joc

Torna el joc lingüístic Rubimot en la seva tercera edició, organitzat pel Pla educatiu d'entorn del Servei Educatiu del Vallès Occidental III, el Servei d'Educació de l'Ajuntament de Rubí i el Servei Local de Català (SLC), amb la col·laboració de l'Associació d'Adjudicataris del Mercat Municipal de Rubí.

S'hi pot participar del 8 d'abril al 31 de maig. Com en anys anteriors, es tracta de buscar els cartells a les parades del Mercat i a les botigues que l'envolten. A través d'un codi QR s'accedeix al qüestionari de vocabulari específic de cada comerç. Entre les respostes enviades se sortejaran lots de productes del Mercat, que es lliuraran als guanyadors la primera setmana de juny.

Aquesta iniciativa, oberta a tota la ciutadania, és una oportunitat perquè l'alumnat de català aprengui vocabulari no només del sector de l'alimentació, sinó també de la restauració, la perruqueria, la farmàcia, la serralleria... I amb l'afegit que cada paraula s'exposa en sis idiomes. Una manera divertida d'ampliar la nostra cultura tot passejant pel Mercat!

www.mercatmunicipalderubi.cat

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?