1, 2, 3 Pica parada! als mercats de Terrassa

Ús professional

Joc lingüístic als mercats de la Independència i de Sant Pere per celebrar Sant Jordi

Del 12 al 25 d'abril de 2024

El Centre de Normalització Lingüística de Terrassa i Rubí organitza un joc d'endevinalles en el marc de celebració de la diada de Sant Jordi, amb la col·laboració de les associacions de paradistes del Mercat de la Independència i del Mercat de Sant Pere.

Un, dos, tres, pica parada! És un joc lingüístic que consisteix a encertar termes en català relacionats amb els productes que es venen a les parades dels dos mercats municipals.

Per participar-hi, només cal anar als mercats de la Independència i de Sant Pere (Terrassa), buscar els cartells del joc a les parades i enviar la resposta a l'enigma de dotze cartells mitjançant un formulari, al qual s'accedeix per codi QR.  

Els formularis de cada mercat estaran actius des del dia 12 d'abril fins al 25 d'abril de 2024.

L'atorgament dels premis es farà per sorteig entre totes les respostes encertades, encara que tinguin errades ortogràfiques, ja que l'objectiu del concurs és fomentar l'ús oral de la llengua. Se sortejaran tres premis entre els concursants del joc de cada mercat. El premi consisteix en una panera de productes del mercat preparada per l'associació de paradistes.

El nom de les persones premiades es farà públic el 26 d'abril de 2024 a les xarxes socials del CNL de Terrassa i Rubí. També es notificarà per telèfon a les persones guanyadores.

Podeu trobar les bases del concurs en aquest enllaç: BASES

Vols compartir aquesta notícia?