25 anys fent bategar el català

CNL de Terrassa i Rubí

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dissabte, 20 de maig de 2017

3a TERREGADA DE JOCS en català de Terrassa

El Servei Local de Català, el Centre Excursionista de Terrassa, la botiga Landròmina i l'associació Stas Tarat vam muntar taules amb jocs perquè hi pogués jugar des del públic familiar als jugadors més avesats que volien conèixer les darreres novetats. 

3a TERREGADA DE JOCS en català de Terrassa

Des de les dotze del migdia i fins a les vuit del vespre, la plaça del Vapor Ventalló va ser una gran ludoteca on tothom qui es va animar, nens i nenes, joves i famílies, van poder jugar a jocs de taula, jocs tradicionals, jocs coneguts, jocs nous...

Qui va preferir jocs tradicionals de carrer va trobar també el seu espai gràcies a la implicació d'en Miqui Giménez.

A la tarda, a més de continuar amb els jocs ja presentats al matí i dinamitzats a tothora pels monitors de Stas Tarat, es van organitzar partides de Scrabble i un taller de creació de joguines a càrrec de l'experta Nes Planas.

A mitja tarda,  la regidora responsable de Normalització Lingüística, Rosa Maria Ribera, i la directora del CNL de Terrassa i Rubí, Teresa Garcia Balasch , van adreçar unes paraules a les persones que hi havia a la plaça en què van expressar la voluntat de potenciar aquesta activitat.

Com a novetat d'aquesta edició, vam poder fer un tast de botifarra terregada servit gràcies al Gremi  i a l'Escola d'Hostaleria de Terrassa.

Finalment, hem d'agrair també el suport  d'Abacus, Òmnium Cultural Terrassa i Plataforma per la Llengua


SLC de Terrassa
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes