Torredembarra posa en marxa una nova edició del VxL

Voluntariat per la llengua

Torredembarra ha presentat l'edició de primavera de la campanya VxL amb 17 parelles lingüístiques

El passat dimecres va tenir lloc la presentació de la cinquena edició de les parelles lingüístiques a l'Esplai de la Gent Gran de Torredembarra. Durant l'acte, es va explicar el funcionament del programa a tots els participants i es va repartir el material de suport per complementar el seu aprenentatge. A més, el programa de les parelles lingüístiques continua l'adhesió amb l'entitat GEPEC - Ecologistes de Catalunya, amb la formació de diverses parelles dins d'aquesta associació. L'acte va comptar amb la participació del regidor de cultura, Daniel Pujol.

A més, tots els assistents després de la presentació van poder jugar al Scrabble, el joc de paraules creuades, dinamitzat per membres de la Federació Internacional de Scrabble en Català.

Voluntariat per la llengua és un programa de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura gestionat a tot el territori pel Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) i amb el suport de l'Ajuntament de Torredembarra amb les regidories de cultura i educació.

Vols compartir aquesta notícia?