25 anys fent bategar el català

CNL de Tarragona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dijous, 9 de novembre de 2017

L’associació Botiguers de Tarragona s’adhereix al Pla de NL per al comerç

Amb la signatura de l'acord de col·laboració, l'associació Botiguers de Tarragona s'acaba d'adherir al Pla de Normalització Lingüística per al comerç de Tarragona que el CNL va endegar el 2016. El pla preveu diverses actuacions de sensibilització, difusió de dades i recursos per a l'autonomia lingüística, i formació per tal de millorar l'oferta lingüística en català del comerç tarragoní.

L’associació Botiguers de Tarragona s’adhereix al Pla de NL per al comerç

Amb l'acord signat, la segona quinzena d'octubre els tècnics del SLC de Tarragona han començat a visitar els establiments comercials de l'organització per presentar-los les línies generals el Pla, els serveis que ofereix al botiguer i també el programa del Voluntariat per la Llengua -inclòs al Pla-, perquè s'hi adhereixin com a establiments col·laboradors.

El Pla de Normalització Lingüística per al comerç de Tarragona apunta a les administracions, les organitzacions de comerciants (grans i petites) i, com a destinatari últim, el comerç.

Així, enguany, amb l'assessorament de l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament, el CNL de Tarragona ha signat acords de col·laboració per al desplegament del Pla amb la Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Tarragona, amb l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de Tarragona, amb de l'Associació de Comerciants de Sant Salvador i Sant Ramon i amb Botiguers de Tarragona.

A més també s'ha establert col·laboració amb la Unió de Botiguers de Torreforta, Pimec Comerç Tarragona, l'Associació de Venedors del Mercat Central i l'associació de comerciants Via T, amb les quals es podria signar l'acord de col·laboració amb el Pla pròximament.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes